Johanna Vosslamber

Johanna Vosslamber

Krachtig Kwetsbaar Coaching

E-mail: info@krachtigkwetsbaarcoaching.nl

Telefoon: 06 5390 8279

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

‘Wat is het dapperste wat je ooit gevraagd hebt’, vroeg de jongen. ‘Help’ zei het paard. (Uit de jongen, de mol, de vos en het paard. Charley Mackesy)
Het vraagt moed om hulp te vragen. Daarin ligt jouw kracht in kwetsbaarheid.


Werkwijze:

Veiligheid is mijn kernwaarde.
Daarom bied ik ook een gratis kennismakingsgesprek aan. Daarin kan je ervaren of je een “klik” ervaart. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt, omdat je vanuit die positie ook beter je proces aan kan gaan.
Mijn coaching is een mix van therapie en coaching met een doelgerichte en praktische aanpak.
In mijn coaching maak ik desgewenst gebruik van CMFT. CMFT is een milde en krachtige therapievorm om talloze klachten doeltreffend aan te pakken. Of je nu last hebt van angst, stress, trauma of onverklaarbare lichamelijke pijnen, CMFT kan ècht helpen. Kijk voor meer informatie hierover op mijn website.


Doelgroep:

Als coach is het mijn passie om mensen te helpen die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen te helpen d.m.v. coaching en therapie naar een leven in balans. Ik help o.a. mensen met HSP, angst, stress en burn-out. Het maakt daarbij niet uit of mensen christen zijn of niet. Wel of je gemotiveerd bent om je proces aan te gaan.


Rol van mijn christen zijn:

Jezus is het fundament van mijn leven. Vanuit dat fundament coach ik ook. Ik zal een ander nooit het geloof opdringen, maar er is wel ruimte voor wie wil om het geloof actief in de gesprekken te betrekken en bijvoorbeeld de gesprekken te openen/afsluiten met gebed.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, E-coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens