Jorien Ouweneel

Jorien Ouweneel

Mijn leven is OK coaching en training

E-mail: jorien@mijnlevenisok.nl

Mobiel: 0641117611

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

“Perhaps a greater tragedy than a broken dream is a life forever defined by it” van Sheridan Voysey.

Allemaal maken we dingen in ons leven mee die zorgen voor een stukje gebrokenheid. Maar het hoeft ons leven niet te bepalen.
Jezus is gekomen om ons volheid en leven in overvloed te geven. Door omstandigheden kunnen we de verbinding met onszelf, met anderen en met God kwijtraken. Ik ondersteun je graag in het proces om daarin herstel te vinden.

Mijn leven is OK is de naam van mijn praktijk. OK kun je lezen als ok(é) maar ook als Ongewenst Kinderloos. Dat is (helaas) zo in mijn eigen leven en tóch ben ik OK(é) en is mijn leven OK. Dat heb ik moeten leren, aanvaarden en integreren en nu mag ik daarvan uitdelen.


Werkwijze:

Ik werk integratief en kijk met een holistische visie. Ik ga ervan uit dat de verschillende dimensies in de mens – lichamelijke, psychische, sociale en spirituele kanten – elkaar beïnvloeden en één samenhangend geheel vormen. Ieder mens is uniek, iedere situatie is uniek en afhankelijk daarvan zet ik verschillende werkvormen in. Mijn opleidingen heb ik o.a. gevolgd bij Groundwork van Michelle van Dusseldorp.


Doelgroep:

Vanuit eigen ervaring ben ik gespecialiseerd in werken met mensen met een (nog) onvervulde kinderwens.


Rol van mijn christen zijn:

Kinderloosheid is bij uitstek een issue waarin die overvloed van leven niet gevoeld en ervaren wordt. Twijfel, angst, gebrek aan (zelf)vertrouwen en boosheid slaan genadeloos toe en satan laat hierdoor relaties tussen mannen en vrouwen maar ook tussen God en mensen maar al te graag kapot gaan. Maar Jezus is gekomen om ons léven en overvloed te geven!

Mijn leven is OK wil bouwen aan sterke individuen en sterke relaties tussen man en vrouw en relatie tot God. Zodat ongewenste kinderloosheid onder christenen géén reden tot crisis of echtscheiding meer is, maar dat door coaching, bemoediging, en training, individuen of huwelijken sterker worden en personen op hun eigen, unieke manier vruchtbaar kunnen zijn in Gods Koninkrijk.


Werkgebied:

Particulier


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens