Skip to content

Korzien de Jong

Korzien de Jong

Bijzonder Uniek!

E-mail: info@bijzonderuniek.nl

Mobiel: 06-40724318

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

God heeft ieder mens uit Zijn Liefde bijzonder uniek geschapen met als doel om te groeien en bloeien tot eer van Hem.


Werkwijze:

Ik werk met de methode van Totalbalance methode die bestaat uit 3 onderdelen nl; Wie ben ik ,wie was ik en wie zou ik willen zijn.Het programma bestaat uit 3 delen, namelijk:

1. Persoonlijke Historie = verleden = wie was ik?

2. Persoonlijke analyse = heden = wie ben ik?

3. Persoonlijke planning = toekomst = wie word ik?

Kort samengevat: Welke belemmeringen ben je tegen gekomen in het verleden en heden? Bewust of onbewust kunnen deze belemmeringen jou er steeds van weerhouden om te kunnen ontwikkelen tot groei en bloei. We gaan op zoek wat jou energie kost, maar ook wat jou energie geeft om zo weer in een goede balans te komen.

Het is inspirerend om te ontdekken wat jouw unieke persoonlijke profiel is en wat voor motivatieplan daarbij past. Hierin komt duidelijk naar voren wat jouw gaven en talenten zijn en wat jou motiveert als voorbereiding op de toekomst.

Om optimaal te kunnen leven is het goed na te denken over vijf gebieden in je leven, namelijk geloven, groeien, genieten en gezond leven en liefhebben. Al deze thema’s vormen uiteindelijk een goed inzicht om duidelijke doelen te kunnen stellen voor een persoonlijke planning, om zo tot je bestemming te komen. In alle drie de fases staan niet alleen therapie, maar ook gebed en de Bijbelse principes centraal.


Doelgroep:

Identiteits- problemen, verkeerd Godsbeeld, depressieve gevoelens, angsten, hoogsensitiviteit, burn-out, stress ,rouw, belemmeringen in persoonlijke onwikkeling,


Rol van mijn christen zijn:

In afhankelijkheid en liefde van God wil ik naast mensen staan. Hierbij staan gebed Bijbelse principes en creatieve therapie centraal.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Life coach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Eetstoornissen, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens
Scroll To Top