Lisanne Van der Wekken

Lisanne van der Wekken

PUUR! Coaching met Uitzicht

E-mail: info@puurcoachingmetuitzicht.nl

Mobiel: 06-21813871

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

‘Geloof niet alles wat je denkt’


Werkwijze:

In mijn praktijk is iedereen (gelovig en niet gelovig) welkom. Ik werk vanuit 4 kenmerken: mijn coaching is persoonlijk, uniek, uitdagend, maar ook realistisch. De coaching sluit aan bij jouw kunnen en mogelijkheden en is gericht op groei en ontwikkeling.
De coaching vindt plaats in de natuur (wandelen, fietsen, wieden tussen de bloemen), in de praktijk of online via teams of skype.

Van deze werkwijze maak ik onder andere gebruik binnen de coaching:
-oplossingsgerichte coaching
-kortdurende coaching
-systeemgerichte coaching
-cognitieve gedragstherapie
-verbindende communicatie

Daarbij maak ik regelmatig gebruik van spellen en playmobil en werk ik het gesprek uit op een bord.

Neem gerust contact op als je hulp wilt ontvangen bij o.a.: stress, spanning, onrust, laag zelfbeeld, negatief denken, burn-out gerelateerde klachten, zelfvertrouwen, grenzen kennen en stellen, rouw of verlieservaring, vermoeidheid, piekeren, planning, etc.

Ben je er niet zeker van of jouw hulpvraag ook hierbij hoort? Bel of mail vrijblijvend!


Doelgroep:

Iedereen is welkom in de leeftijd vanaf 15 jaar.


Rol van mijn christen zijn:

Christen zijn is de basis van mijn bestaan, het is ook mijn drive als coach. God dienen door anderen te coachen/helpen en zo Zijn liefde uit te delen! Ben je christen en vind je het fijn om coaching te ontvangen vanuit een christelijke basis? Welkom! De ene keer zal het geloof meer ter sprake komen dan een andere keer. Vaak is het al fijn om te weten dat de ander ook gelovig is.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach, Natuurcoach, Personal life, Relatiecoach, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ontslag, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens