Lydia van Ravenhorst-Mannee

Kom tevoorschijn!

Lydia van Ravenhorst-Mannee

Daar krijg je kleur van!

E-mail: lvanravenhorst@gmail.com

Telefoon: 0618755537

Mobiel: 0618755537

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Je bent het al! Het zit al in je, mag het eruit komen?
Met een tekst uit Hooglied 2: Kom tevoorschijn! Je bent zo mooi! Laat me je zien, lat mij je stem horen. Want jouw stem klinkt mij als muziek in de oren.
In jou zit een krachtige sensitieve vrouw, die ernaar verlangt om te kunnen bijdragen, maar nog niet helemaal uit de verf is gekomen.
Wil je echt gaan doen wat God in je heeft gelegd? Het zit er al in, omdat Hij het erin heeft gelegd. De vraag is: wat ga jij er mee doen?


Werkwijze:

Graag combineer ik mijn gesprekken met schilderen, kleien of tekenen, lichaamsoefeningen of tot stilte komen.
Mijn ervaring is dat door creatief bezig te zijn, je veel sneller bij je gevoel komt. Daardoor inzichten krijgt die diepgaand en levensveranderend zijn.
Ik ben opgeleid als TotalBalance coach en heb daar ook de senior coach opleiding gedaan, waarin stress & burnout, hoogsensitief en hoogbegaafd, gezond leven dieper tot mij is gekomen.


Doelgroep:

Mijn doelgroep is: krachtige sensitieve vrouwen, die nogal wat levenservaring hebben, zoals vastlopen, burnout of andere heftige dingen. Wat ons bindt is: wij zijn geneigd om in ons hoofd te leven. De kunst is om het hoofd, het hart en de buik weer te gaan laten samenwerken. Waardoor je weer gaat stralen, gaat gloeien van binnenuit.


Rol van mijn christen zijn:

Niet voor niets noem ik mezelf christen coach. Het is de basis van mijn leven, het is wie ik ben. Mijn fundament is in Christus. Gebed en bijbelteksten zullen altijd onderdeel zijn van de coaching.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Business, Burnoutcoach, E-coach, Life coach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Competenties, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Leiderschap (persoonlijk), Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens