Maarten van Barneveld

Maarten van Barneveld

Sensor coaching

E-mail: info@sensorcoaching.nl

Mobiel: 0641946903

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Veranderen kan!


Werkwijze:

Wat is een integratief coach?
Als integratief coach werk ik met de cliënten in al zijn dimensies en facetten vanuit zijn verbinding met God, de omgeving en zichzelf.
Verschillende delen in onszelf (gedachtes en stemmen) vormen een samengesteld geheel ( de psychodynamiek) waar we zelf de regie over kunnen voeren. Sommige gedachtes en stemmen zijn zo sterk dat het lijkt alsof we niet de mogelijkheid hebben hierin te sturen.
Denk bijvoorbeeld aan de gedachte:” Het moet altijd perfect zijn” of “Dit kan ik niet”. In het coachtraject gaan we samen op onderzoek wat maakt dat die gedachten zo sterk zijn en zoveel invloed kunnen hebben. Het doel van de coachsessies is om meer regie te krijgen over die binnenwereld zodat je meer in balans bent.

Ik kan verschillende interventie methoden inzetten en de cliënt begeleiden in het onderzoeken van deze psychodynamiek. Vandaar uit ontstaat een hulpvraag die leidend is voor het coach proces. Er worden duidelijke doelen gesteld om de helling en ontwikkeling richting te geven zodat de cliënt weer de regie over zijn innerlijke processen kan nemen.

Ik ben gecertificeerd Integratief coach en lid van de NOBCO. Naast mijn praktijk werk ik ook voor de Evangelische gemeente De Lichtstad. Ik ben daar verantwoordelijk voor de gemeentezorg.

Kennismaking
We beginnen een traject met een kennismakingsgesprek van een uur. Na een korte ontdekkingstocht van de belemmeringen van de client worden de mogelijkheden van groei en heling verkend. Het zal ook duidelijk worden of er goede match is tussen de coach en client.


Doelgroep:

Mijn doelgroep is breed. Zo heb ik in mijn klantenkring: huisvrouwen, werknemers en managers, studenten en bejaarden.


Rol van mijn christen zijn:

Het is prachtig om te zien hoe Jezus in het genezingsproces aanwezig is.
Vooraf en soms ook tijdens de sessies bid ik met en voor de client.
Ik weet me als kind van God de Vader afhankelijk van Hem ook tijdens het coachen


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Particulier


Type coach:

Business, Life coach, Personal life, Relatiecoach, Teamcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Management, Ondernemen, Opvoeding, Pensioen, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens