Marc

Marc Wandelcoach

Wandelcoach

E-mail: contact@greengle.nl

Mobiel: 06-44592004

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Even wat informatie over mij: mijn naam is Marc, christelijke wandelcoach. Zowel in mijn werk als erbuiten ben ik altijd met mensen bezig geweest. Ik heb altijd veel gehad met het uitgangspunt ‘mensen zelf leren hun problemen op te lossen’ en wat we niet kunnen controleren aan God toevertrouwen.
Reeds 15 jaar werkervaring opgedaan als trainer/ coach waarin ik nog steeds veel plezier aan beleef. De Utrechtse Heuvelrug heb ik als wandelgebied. Wandelen is voor mij erg waardevol, het is prikkelarm, de bossen geven rust en er komt ruimte voor aandacht. Aandacht voor God, voor jezelf.


Werkwijze:

Ik maak graag gebruik van de Transactionele Analyse (dramadriehoek) en neem daar ook het omdenken graag in mee. Kenmerkend voor mij zijn eigenschappen als analytisch, gevoelig, creatief, eerlijk, echt. De basis voor de gesprekken liggen in het feit dat we allemaal als mens ten diepste geliefd en gekend zijn door Hem.


Doelgroep:

Ik bied zoveel mogelijk maatwerk voor een goede aansluiting bij de hulpvraag. Dit zijn mensen uit diverse doelgroepen, zoals o.a. particulieren, professionals, kerkelijke en maatschappelijke organisaties. De grootste doelgroep is particulieren die graag wat hulp kunnen gebruiken tijdens een wandeling waarbij er genoeg ruimte is voor hun hulpvraag. Hierbij gaat het mij niet direct om diep in de oorzaak van de problemen te duiken, maar meer om de problemen in het hier en nu bespreekbaar te maken en daar een goede weg mee te vinden.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben helemaal weg van de genade van God, de enige brandstof voor een mensenhart, waarbuiten geen leven/ liefde is. Mijn Paulus-ervaring 20 jaar geleden (en mijn daarmee tot geloof komen) heeft mijn leven vol gemaakt van zijn genade. Het leven is een wonder van Hem en elke dag is een groot geschenk, Hij is onze Vader en Heer. Mijn website kun je vinden op mijn Wandelcoach website.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Loopbaancoach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Gezondheid, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Ontslag, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Scheiding, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verslaving, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens