Margreet Nagtegaal

Margreet Nagtegaal

Coachpraktijk Ik doe het!

E-mail: margreetnagtegaal@hotmail.com

Telefoon: 0348-56 20 33

Mobiel: 06-51 38 56 22

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Met praten kom je veel verder. Te lang blijven we zelf doorlopen met kleine en grote problemen. Durf hulp te vragen en te ontvangen.


Werkwijze:

Ik ben invoelend en analytisch. Een denker maar ook een doener. Ik werk graag met allerlei tools en hulpmethodes (o.a. poppetjestaal) omdat die vaak dieper en blijvend resultaat opleveren en goed in kaart brengen van wat er diep van binnen leeft. Voor beelddenkers en voor niet-beelddenkers vaak een openbaring! Ik maak graag gebruik van het contextuele gedachtegoed, dat wil zeggen dat we samen kijken naar opvoeding, patronen en gezinssituatie. Cliënten voelen zich vaak bijzonder op hun gemak bij mij.


Doelgroep:

Iedereen die groeien wil in zijn of haar identiteit


Rol van mijn christen zijn:

De mens is als beeld van God geschapen, uniek en bijzonder, maar het is vaak een heel proces in het christenleven om dat ook te ervaren en Hem toe te laten in alle hoeken van je hart. Vaak heb je geen idee hoe dat moet en hoe het werkt. Je kunt er makkelijk moe en gefrustreerd van raken. Samen wil ik met jou op zoek gaan naar wat God bedoelt met verlossing, genade, vrijheid en blijdschap voor jou persoonlijk. Dat is voor mij het doel van christelijke coaching.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Contextuele coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Stress, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens