Margreet Nagtegaal

Margreet Nagtegaal

Ik doe het!

E-mail: margreetnagtegaal@hotmail.com

Telefoon: 0348-56 20 33

Mobiel: 06-51 38 56 22

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Neem de stap om met de hulp van een coach te groeien in wie je werkelijk bent. Zeg; Ik doe het! Ik ben het waard!


Werkwijze:

Ik ben invoelend en analytisch. Een denker maar ook een doener. Ik werk graag met allerlei tools en hulpmethodes (o.a. poppetjestaal) omdat die vaak dieper en blijvend resultaat opleveren en goed in kaart brengen van wat er diep van binnen leeft. Voor beelddenkers en voor niet-beelddenkers vaak een openbaring! Ik maak veel gebruik van het contextuele gedachtegoed. Kort gezegd betekent dit dat ik de autobiografie van de cliënt gebruik als belangrijke input bij het gesprek. Cliënten voelen zich vaak bijzonder op hun gemak bij mij.


Doelgroep:

Iedereen die groeien wil in zijn of haar identiteit


Rol van mijn christen zijn:

De mens is als beeld van God geschapen, uniek en bijzonder, maar het is vaak een heel proces in het christenleven om dat ook te ervaren en Hem toe te laten in alle hoeken van je hart. Vaak heb je geen idee hoe dat moet en hoe het werkt. Je kunt er makkelijk moe en gefrustreerd van raken. Samen wil ik met jou op zoek gaan naar wat God bedoelt met verlossing, genade, vrijheid en blijdschap voor jou persoonlijk. Dat is voor mij het doel van christelijke coaching.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach, Contextuele coach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens