Margreeth Mooibroek

Margreeth Mooibroek

Grow to be Alive

E-mail: info@growtobealive.nl

Mobiel: 0628158280

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Het is mijn verlangen om te zien hoe mensen tot herstel komen in Gods aanwezigheid. Samen op weg gaan naar alles wat God in jouw hart heeft gelegd, naar jouw verlangens, naar jouw dromen, naar wie jij bent en mag zijn.


Werkwijze:

Ik coach op basis van een mix van therapie, coaching en pastoraat. Ik vind het belangrijk (wanneer jij dit ook wilt) om in gebed God daarbij te betrekken om samen met Hem en jou te ontdekken waar beschadigingen en blokkades liggen en hoe de negatieve invloed ervan op je leven kan worden teniet gedaan. Door middel van oefeningen en creatieve therapie krijg je meer zicht op waar jij staat en waarin jij wilt groeien. We kijken naar wie je was, wie je bent en waar je naar toe wilt.
Ook leer je te luisteren naar jezelf en je lichaam. Of je nu in conflict bent met jezelf of worstelt met je relatie of geloof. Het is belangrijk dat je dichterbij jezelf mag komen, naar die plekken gaan waar onderweg iets van jou is verloren of geroofd. Je mag meer leren om te voelen zodat je weer kunt kiezen vanuit wie jij bent. Wanneer je meer kunt kiezen vanuit je binnenste zul je meer vrijheid ervaren. Het geeft rust en ruimte als je je bewust bent van jezelf en je lichaam. Zo kun jij weer de leiding nemen over je leven en de persoon worden zoals God je heeft bedoeld.


Doelgroep:

Ik begeleid zowel mannen als vrouwen met verschillende achtergronden en leeftijden, die zijn vastgelopen en die ernaar verlangen om weer voluit te leven.


Rol van mijn christen zijn:

De manier waarop ik in het leven sta vloeit voort uit een diepe intimiteit met God en een grote passie voor Jezus. Het is de basis voor mijn leven en de manier waarop ik anderen tot hulp wil zijn.


Type coach:

Life coach


Thematiek:

Angst, Burnout, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens