Margriet van Vliet-Koolmees

Margriet van Vliet-Koolmees

Free and Connected Coaching

E-mail: info@freeandconnected.nl

Telefoon: 06-26781283

Mobiel: 06-26781283

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

‘ Hoe hoog de bergen ook zijn, hoe uitzichtloos de weg. Ik geloof dat Hij er bij is! ‘


Werkwijze:

Je bent allereerst welkom voor een gratis kennismakingsgesprek, waarbij je kunt ervaren of ik de juiste coach voor jou ben. Tijdens de coaching sessies sta jij centraal en dus ook de manier waarop we het geloof inpassen in het coaching proces. In mijn rol als coach zal ik je ondersteunen oplossingen te ontdekken die veelal in jou verborgen liggen en met mildheid te leren kijken naar jezelf. Waarbij ik zorgdraag voor een atmosfeer waar jij je veilig, gehoord en gezien voelt, waar alles er mag zijn. Vanuit deze basis daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen, andere kwaliteiten in te zetten en de reis naar binnen te maken. Ik werk op een integratieve manier waarbij er aandacht is voor jou helemaal; wat je denkt, voelt, geloofd en je connecties met God, anderen en de wereld om je heen. Ik stem de oefeningen, technieken en interventies op jou af om naar jouw doelen toe te werken. Daarbij horen ook huiswerkopdrachtjes deze kunnen zeer effectief zijn in je proces,
De volgende relevante opleidingen heb ik gevolgd: HBO Toegepaste Psychologie (2010-2013), Koinonia Contextueel Pastoraat (2013-2016) (scriptie “Het omarmen van je eigen gebrokenheid”), Toerustingsschool van Vrijzijn (2015/2016), Groundwork Christelijke Integratieve Coachopleiding (2022-2024) en in september 2024 start ik met de opleiding Secure Base Coachen bij de School voor Transitie.


Doelgroep:

In mijn coaching praktijk richt ik mij specifiek op vrouwen.
Thema’s: Balans (her)vinden, voor jezelf opkomen, perfectionisme, angst, emoties verkennen, grenzen bepalen, aanmoediging, veiligheid, groeien naar volwassenheid, kwaliteiten/roeping ontdekken, rouw en verlies, geloofstwijfel/vragen. Zie voor meer info www.freeandconnected.nl.


Rol van mijn christen zijn:

Mijn geloofsleven is onlosmakelijk verbonden in alles wat ik doe, dus ook in mijn coaching! Vanuit liefde en genade wil ik je graag ontmoeten, zoals jij bent. En daarbij is ruimte, ook voor geloofsvragen en twijfels. Tijdens de coaching is er mogelijkheid tot gebed indien jij dit fijn vindt. Bij de intake spreken we samen af op welke manier we je geloof betrekken in de coaching.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Competenties, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Ondernemen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Stress, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens