Skip to content

Mari Berens

Mari Berens

Berens Coaching

E-mail: coaching.mmb@gmail.com

Telefoon: 053-476 35 04

Mobiel: 06-46 13 70 41

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Iedereen ontvangt genade van God. Maar pas als je jouw kwetsbaarheid en zwakte kunt zien, kan Gods kracht in jou werken. Dit is de basis van waaruit ik wil werken.


Werkwijze:

In de vrijblijvende kennismaking vertel jij jouw verhaal, vertel je waar je tegenop loopt, en wat je zoekt in coaching. Samen bespreken we de mogelijkheden. Als we samen een coachtraject ingaan, maken we afspraken over lengte, proefperiode, frequentie en de kosten. Als coach wil ik naast je staan op jouw weg.


Doelgroep:

Zij die niet (meer) zeker zijn over hun positie in relaties, in werk, in de kerk. Leeftijd: van 18-78. Meeste coachees die bij mij komen zijn tussen 18 en 60 jaar en willen met God rekening houden.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben ervan overtuigd dat je elke dag opnieuw met God kunt en mag beginnen. In mijn coaching en in mijn leven staat Christus, de Zoon van God, en Zijn vergeving en genade centraal. En bij God kun je altijd terugkomen, voor de eerste keer, voor de tiende keer, voor de honderdste keer.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Jobcoach, Loopbaancoach, Personal life, Teamcoach, Wandelcoach, Life coach, Relatiecoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Autisme, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ontslag, Ouderdom, Pensioen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens
Scroll To Top