Marian Visser

Marian Visser

MarianCoacht / Loopbaancoach & Persoonlijke coach

E-mail: info@mariancoacht.nl

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Betekenisvol werken én leven!


Werkwijze:

Kun jij wel een luisterend oor gebruiken? Iemand die je verder helpt in je WERK of in je PERSOONLIJKE LEVEN? Als je wilt, ga ik samen met jou aan de slag. Ik luister naar je, begeleid je, help je om je doelen helder te krijgen én om ze te bereiken.

Als het gaat om LOOPBAANCOACHING, dan beginnen we met het zo goed mogelijk in kaart brengen van jouw persoonlijkheid, interesses en talenten. We gaan in gesprek, om uit te vinden wie je bent en waar je staat. Om erachter te komen wat je drijft in je leven en in je werk, en om te ontdekken wat er wel en niet bij je past. En daarna gaan we doelen stellen én een plan maken om die doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken.

Voor PERSOONLIJKE COACHING kan je ook bij mij terecht. Ik luister zonder oordeel naar jouw verhaal en samen gaan we op weg. Ik zorg dat je heldere inzichten verkrijgt en help je om zelf de juiste keuze(s) te maken. Zodat je stappen kunt zetten en verder komt. Zodat je een gelukkiger en betekenisvoller leven leeft.

Mag ik me aan je voorstellen? Mijn naam is Marian Visser.


Doelgroep:

Bij iedereen komt er wel eens zo’n moment dat het fijn is als iemand je verder helpt. Als dat in werk of op persoonlijk gebied is, kan ik je helpen. In de vorm van loopbaancoaching of persoonlijke coaching.

Op mijn website of LinkedIN profiel kun je lezen wat anderen over mij zeggen.


Rol van mijn christen zijn:

Geloof, hoop & liefde… is de basis van waaruit ik leef én werk. Wie mij kent, weet dat ik gelovig ben en leef vanuit een christelijke identiteit. Als jij graag gecoacht wordt vanuit christelijk perspectief en zingeving & geloof wilt betrekken in het coachingstraject, dan doen we dat! En als je op dit vlak zo je worstelingen hebt? Geen probleem. Ik luister zonder oordeel naar je. Echt! Iedereen is overigens welkom, gelovig of niet. Dat wil ik graag benadrukken!


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier


Type coach:

E-coach, Life coach, Loopbaancoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ondernemen, Ontslag, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens