Marianne Martens-Niemeijer

Marianne Martens-Niemeijer

Tools2Act

E-mail: info@tools2act.nl

Telefoon: 0614379142

Mobiel: 06-14 37 91 42

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Leven in relatie is leven in Liefde. Heb God lief boven alles, en je naaste gelijk jezelf – en niet ‘ten koste van jezelf’.


Werkwijze:

Intensieve persoonsgerichte christelijke levensbegeleiding wordt niet enkel ingezet om een nieuw begin of een herstel na ziekte te bevorderen, maar ook voor (schijnbaar) normale, grote of kleinere moeilijkheden in het dagelijks leven.

Met behulp van deze begeleiding, wil ik niet enkel helpen gebeurtenissen uit het persoonlijk verleden te verwerken, maar ook een manier te vinden, waarmee verborgen gaven en talenten kunnen worden ontdekt om vervolgens te kunnen worden ingezet in het persoonlijk leven, in alle persoonlijke relaties.

Ook is er de mogelijkheid om groeps-seminars en retraites te volgen. Thema’s o.a.: Hooggevoeligheid, een gave van God; Verzoend leven-Relaties verhelderen, ZZP coaching, DISC®-coaching en teamtraining. Actuele informatie over komende seminars en over christelijke levensbegeleiding is te vinden op de website: www.tools2act.nl


Doelgroep:

12+


Rol van mijn christen zijn:

God is mijn Leidsman en door Hem laat ik mij leiden.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Jobcoach, Personal life, Teamcoach, Life coach, Contextuele coach, Relatiecoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Cultuuromslag, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ouderdom, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Stress, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens