Marianne Zwemstra

Marianne Zwemstra

Graceplace praktijk voor christelijke integratieve coaching

E-mail: coaching@graceplace.eu

Mobiel: 0639748721

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Helen, verbinden, groeien


Werkwijze:

Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen van klacht naar kracht. Vrede met God, acceptatie van wie je zelf bent en bewust leven met de ander. Om dat te bereiken werk ik graag met creatieve werkvormen. Dit houdt in dat we niet alleen praten, maar ook dóén!


Doelgroep:

Mensen die in hun persoonlijke leven vastlopen. Diegenen die door ziekte, verlies, oververmoeidheid of andere factoren de weg kwijt zijn of die kwijt dreigen te raken. Mensen die op ontdekkingsreis willen gaan naar wie ze zijn en wat ze willen. Die de wonden uit het verre of recente verleden niet langer willen verstoppen, maar er met Gods genade mee aan de slag willen gaan.


Rol van mijn christen zijn:

Als christen is het mijn verlangen Christus in elk aspect van mijn leven te kennen en te erkennen. Dat merk je ook in mijn manier van coachen. Als je als christen bij mij komt, gaan we naast alle andere doelen, ook samen kijken naar jouw geestelijke hulpbronnen. We kijken naar wat jij daarin nodig hebt, en als er geestelijke vraagstukken zijn, gaan we samen onderzoeken wat de Bijbel ervan zegt. Indien gewenst, bid ik graag voor je.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, E-coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Opvoeding, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens