Marieke Dijkshoorn

Marieke Dijkshoorn

Step Up Coaching

E-mail: mariekedijkshoorn@hotmail.com

Telefoon: 06 53461241

Mobiel: 06 53461241

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ik help jou om de juiste stap te zetten, soms klein, soms groot, maar altijd vooruit.


Werkwijze:

Als coach loop ik een stukje met je mee en ontdekken we samen welke stap je nog te zetten hebt. Soms is dat een kleine stap, soms wat groter, maar altijd de moeite waard! Ik houd je een spiegel voor, waardoor je net iets anders tegen bepaalde zaken aan gaat kijken. Ik help je om een stapje hoger op de ladder te komen.

Persoonlijke ontwikkeling
Angsten op werk overwinnen? Kan je moeilijk nee zeggen en wil je hier wat aan doen? Ik help jou je persoonlijke doelen te bereiken.

Re-integratie
Ben je opgebrand en moe? Ik help jou je rust te pakken en de juiste keuzes te maken. Zodat jij ontdekt waar je op leeg loopt.

Verlies, verdriet en rouw
Leren omgaan met verlies, verdriet en rouw? Ik kan je helpen het beter behapbaar te maken. Ik luister naar je vragen!


Doelgroep:

Volwassenen, van jong tot oud.


Rol van mijn christen zijn:

Je bent uniek schapen door onze hemelse Vader. Ik wil je graag helpen om steeds meer die persoon te worden zoals God je bedoeld heeft. Dat gaat met vallen en opstaan, maar ik wil je helpen een stapje verder te komen.
Het christen-zijn is verweven in mijn leven. Zo probeer ik naar jou te kijken, zoals Jezus jou ziet: uniek en tot ZIjn eer.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Personal life


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Ondernemen, Ontslag, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens