Marijke Chaudron

Marijke Chaudron

Sleutelcoach

E-mail: m.c.chaudron@gmail.com

Telefoon: geen vast nummer beschikbaar

Mobiel: 06 38 00 38 76

Naar mijn website

Mijn praktijk

Werkwijze:

Vanuit respect en goed luisteren naar wat je wilt en waar je naar verlangt spreken we samen acties af die je kunt gaan ondernemen om je doel dichterbij te brengen. Ook als je dat nog niet goed onder woorden kunt brengen. Elke volgende keer bespreken we hoe het is gegaan, wat er lukte en wat niet en kijken we naar wat je helpt. Vaak zijn een stuk of vijf gesprekken al voldoende om een verandering op gang te brengen en daar zelf mee verder te gaan.


Doelgroep:

Volwassenen (en jongeren) die een probleem willen aanpakken maar niet goed weten hoe, voor een verandering staan of vastlopen in werk/gezin/studie/relaties.


Rol van mijn christen zijn:

Ik werk vanuit de overtuiging dat God ieder mens kent en liefheeft. Als het passend is voor je help ik je om je geloof in God te verbinden met je verlangen om te veranderen. Zo kan coaching bijdragen om meer de mens te worden zoals door God bedoeld (door bijvoorbeeld afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen of gedragspatronen).


Werkgebied:

Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

E-coach, Life coach, Personal life, Relatiecoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Communicatie, Conflicten, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Scheiding, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens