Marion Voskuil-van der Salm

Marion Voskuil-van der Salm

verAdeming, praktijk voor individuele coaching en training

E-mail: info@praktijkverademing.nl

Mobiel: 06 21674938

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Als je zicht en grip krijgt op dat waarin je vastloop, ontstaat er weer rust, ruimte en ontspanning in jezelf en ben je gegroeid in een stukje zelfinzicht.


Werkwijze:

Mijn werkwijze binnen mijn coaching is lichaamsgericht. Lichaam en geest zijn één. Dat betekent dat mentale en emotionele stress zich uit in het lijf. Omgekeerd zal pijn ook z’n invloed hebben op hoe je je voelt. Zal de stress langdurig groter zijn dan wat je aan kan, dan zal je er klachten van krijgen. Herkenning, erkenning en aanpak van deze mentale, emotionele en fysieke signalen is nodig om de balans weer te herstellen. De gesprekken wissel ik dan ook af met oefeningen gericht op de verbeteren van lichaamsbewustzijn, ademhaling en ontspanning maar ook met andere werkvormen en opdrachten. Allemaal gericht op de individuele coachvraag.


Doelgroep:

Iedereen die meer grip wil krijgen op de spanning in zijn lijf (stressmanagement) om op die manier verzuim op werk te voorkomen of begeleiden van re-integratie naar werk


Rol van mijn christen zijn:

Zoals de Vader mij liefheeft in wie ik ben, zo wil ik de ander liefhebben in wie hij/zij is. Dit wil ik uitdragen in mijn coaching door met open mind en hart naast de coachee te gaan ‘staan’, naar hem te luisteren, zonder oordeel, gelijkwaardig en inlevend.
Ik zal in de gesprekken het geloof niet doelbewust naar voren brengen maar als dit ter sprake komt, wil ik hier zeker ruimte aan geven.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Competenties, Gezondheid, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Timemanagement

Praktische gegevens