Marion Voskuil-van der Salm

Marion Voskuil-van der Salm

verAdeming, praktijk voor individuele coaching en training

E-mail: info@praktijkverademing.nl

Mobiel: 06 21674938

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Als je grip krijgt op dat waarin je vastloop en groeit in persoonlijke ontwikkeling, krijg jij als persoon én je leven meer kleur.


Werkwijze:

Mijn werkwijze binnen mijn coaching is lichaamsgericht. Lichaam en geest zijn één. Dat betekent dat in situaties van stress, onderdrukken emotie en/of pijn, dat deze spanning zich ook uit in het lijf. Herkenning van en aanpak van deze signalen is nodig om fysieke klachten te verminderen/voorkomen. Mijn gesprekken wissel ik dan ook af met oefeningen gericht op de verbeteren van lichaamsbewustzijn, ademhaling en ontspanning maar ook met andere werkvormen en opdrachten. Allemaal gericht op de individuele coachvraag.


Rol van mijn christen zijn:

Zoals de Vader mij liefheeft in wie ik ben, zo wil ik de ander liefhebben in wie hij/zij is. Dit wil ik uitdragen in mijn coaching door met open mind en hart naast de coachee te gaan ‘staan’, naar hem te luisteren, zonder oordeel, gelijkwaardig en inlevend.
Ik zal in de gesprekken het geloof niet doelbewust naar voren brengen maar als dit ter sprake komt, wil ik hier zeker ruimte aan geven.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Competenties, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Timemanagement

Praktische gegevens