Skip to content

Marleen Rozema

Marleen Rozema

Terach

E-mail: marleen@praktijkterach.nl

Mobiel: 0640779104

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ook in het dal bloeien bloemen!


Werkwijze:

Als psychosociaal therapeut werd ik integratief. Dit betekent dat ik gebruik maak van verschillende methoden, soms tegelijkertijd. Zo gebruik ik Transactionele Analyse, aspecten uit de Rationeel Emotieve Therapie, enkele aspecten uit de Gestalttherapie en maak ik veel gebruik van Beeldcommunicatie. Dit laatste doe ik door middel van playmobilpoppetjes: door een situatie beeldend buiten jezelf te plaatsen door een opstelling te maken met playmobil worden dingen inzichtelijk gemaakt en kan gewerkt worden naar herstel.


Doelgroep:

Volwassenen met een hulpvraag op het psychosociaal vlak. Ik heb een bijzondere affiniteit met mensen die door een trauma zijn vastgelopen, en met mensen die hoogsensitief zijn.


Rol van mijn christen zijn:

Mijn Christen zijn ligt aan de basis van de begeleiding. In de eerste plaats door mijn zijn. Wanneer je daar behoefte aan hebt is er ruimte voor pastorale begeleiding en gebed.


Werkgebied:

Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Life coach, Relatiecoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Ontslag, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Verslaving, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens
Scroll To Top