Marnel van Leenen

Marnel van Leenen

Krachtig & Kwetsbaar Coaching en Therapie

E-mail: marnel@krachtigenkwetsbaar.nl

Telefoon: 0645755092

Mobiel: 0645755092

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

‘Kwetsbaar zijn is krachtig, krachtig zijn is kwetsbaar’

Als wandelcoach met expertise op het gebied van seksueel misbruik en emotionele verwaarlozing, streef ik samen met jou naar rust in het lichaam en ruimte in je hoofd.


Werkwijze:

We gaan lichaamsgericht te werk. Dit betekent dat we gaan wandelen in de natuur. Lichaamsgericht en natuurgericht werken heeft als voordeel dat je lichaam tot rust komt en je mentaal wordt gestimuleerd om helder en probleemoplossend te denken.

Ik vind het belangrijk om een goede relatie met elkaar op te bouwen en jou te zien voor wie je bent. Zelf ben ik ervaringsdeskundige en psychologisch geschoold, waardoor ik vanuit mijn eigen kennis en ervaring jouw inzichten en tools kan geven. Daarnaast werk ik door middel van opdrachten, oefeningen en thuisopdrachten om patronen inzichtelijk te maken en verandering te stimuleren. Tot slot werk ik in mijn praktijk zowel systeemgericht- als ervaringsgericht.


Doelgroep:

Mensen die te kampen hebben met heftige (jeugd)ervaringen en daar nog steeds de gevolgen van ervaren. Mijn expertise ligt op het gebied van seksueel misbruik en emotionele tekortkoming.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben zelf protestants christelijk en heb veel aan mijn geloof gehad in mijn herstelproces. Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we het hier wel of niet over hebben.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Contextuele coach, Jobcoach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Burnout, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Kwaliteit van leven, Persoonlijke ontwikkeling, Seksueel misbruik, Stress, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens