Skip to content

Martine Flach

Martine Flach

Stilstaan en Bewegen

E-mail: martine_flach@hotmail.com

Mobiel: 06-38896743

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Mijn missie is om vrouwen net zo veel van zichzelf te laten houden als van de ander en net zo goed voor jezelf te zorgen als voor de ander. Het begint bij stilstaan en naar binnen kijken bij jezelf. En van daaruit voel je dat er weer beweging komt, verbinding ontstaat met jezelf en daardoor ook met de ander.


Werkwijze:

Ik wil je een plek bieden waar je stil mag staan bij jezelf. Waar je jezelf beter leert kennen en gaat houden van alles wie je bent. Waar je letterlijk en figuurlijk weer in beweging mag komen. Zodat je meer rust ervaart in de dingen die je doet. Leert accepteren dat pijn en verdriet er ook mogen zijn. En dat je leert dat less soms more is. Maar vooral dat je net zoveel voor jezelf zorgt en houdt als voor de ander.


Doelgroep:

Vrouwen


Rol van mijn christen zijn:

God is mijn basis in alles wat ik doe, denk en voel. Ik voel en zie Hem in alles om me heen en kan enorm genieten van hoe uniek alle mensen zijn. Dat is ook de basis in coaching. Ieder mens is uniek en met liefde gemaakt en van daaruit mag je leven ten volle. Je verbonden voelen met jezelf, met de ander, maar vooral ook met God. Ik wil je leren terug te gaan naar de basis, naar wie jij bent!


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Loopbaancoach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach, Life coach


Thematiek:

Angst, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ontslag, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens
Scroll To Top