Matthijs Goedegebuure

Matthijs Goedegebuure

Talentassessment.nl

E-mail: Matthijs@goedegebuure.net

Telefoon: 078-615 01 48

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Matthijs is register-psycholoog, talentcoach, auteur en muzikant. Hij woont in het groen tussen paarden en weilanden en gelooft in de kracht van ongebruikelijke combinaties.
Hij begon op 19-jarige leeftijd als vrijwilliger bij de SOS Telefonische Hulpdienst. Na zijn studie werkte hij als psycholoog bij de RIAGG en in de SGGZ als behandelcoördinator. In 1999 begon hij samen met zijn vrouw Edith ‘Goedegebuure Psychologen’​. Hij heeft veel ervaring met moeilijk behandelbare problematiek of uitbehandelde cliënten.
In 2005 startte hij ‘Goedegebuure Consultancy’​, een bureau voor coaching en assessments. Talentassessment.nl is het meest bekende handelsmerk: assessments waar uniek talent van mensen centraal staat i.p.v. een functie. Hij werkt zowel voor particulieren (school- en beroepskeuze) als ook grotere ondernemingen.
In 2011 publiceerde hij ‘Ademruimte’​; volgens hem zelf een ‘vreemd boek’​. Vreemd omdat het gebaseerd is op weblogs uit 2007-2011 waarin hij schrijvend zocht naar wat hij toen na 17.000 therapiegesprekken nog echt geloofde over o.a. God, mensen, psychologie, zelfbeeld, talent, psychische problemen en misbruik. Een caleidoscoop van persoonlijke ontdekkingen waarvan hij zich afvroeg wie daar op zat te wachten. Het boek werd echter omarmd door duizenden lezers die hun zoektocht erin herkenden. Vier drukken en ruim 11.000 likes op Facebook onderstrepen dit.
In 2012 was het werk zo gegroeid dat reorganisatie nodig was. Goedegebuure Psychologen kreeg drie afdelingen: Basis GGZ, Counseling en Consultancy. Inmiddels werkt er een tiental professionele hulpverleners en coaches.
De afgelopen jaren is hij bezig met de combinatie van muziek, talentmanagement, geloof en psychologie. ‘Ik help mensen bij talentontwikkeling. Van beginnende muzikanten tot topmanagers. Dat kan alleen als ik zelf ook alle hoeken en gaten van mijn eigen talenten uittest. Ik leer het meest van mijn bloopers. Ik heb geleerd over mijn angst voor mislukking heen te stappen.’


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Executive, Life coach, Loopbaancoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

ADHD, ADD, Agressie, Angst, Assertiviteit, Autisme, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Ontslag, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Teambuilding, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens