Mirjam de Groot

Mirjam de Groot

Manoah Coaching

E-mail: Mirjam@manoah-coaching.nl

Telefoon: 06-42806369

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Het motto van Manoah coaching is: Leven vanuit kleur!

K – Ken je Kwaliteiten
L – Leer gedachten ombuigen
E – communiceer vanuit Echte Expressie
U – Uitdagende doelen stellen
R – Rust en overzicht bewaren

Ieder persoon is uniek en waardevol en in staat om regie te nemen over zijn eigen leven. Zodat jij weer gaat genieten van het leven dat God je heeft gegeven. Soms heb je iemand nodig (een coach) die je op weg help. Ik ben graag getuige van jouw persoonlijke groei!


Werkwijze:

Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of het klikt en wat je wilt bereiken met het coachtraject. Het eerste deel van het traject is bedoeld om meer inzicht te krijgen in jezelf, je drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Gebaseerd op jouw persoonlijke coachvraag ga je daarna aan de slag met een door jou gekozen doel. Tijdens de gesprekken behandelen we waar je tegen aan loopt en waar jouw belemmeringen zitten. Dit doen we aan de hand van verschillende oefeningen en methodes, zoals bijvoorbeeld de 5 G’s uit de Rationeel Emotieve Therapie. De oefeningen geven jouw de inzichten die je nodig hebt om weer verder te kunnen.
Als je met een stress-gerelateerde vraag komt, gaan we eerst zorgen voor meer rust en overzicht in je agenda. Na een periode van herstel ga je werken aan een betere balans tussen wat je energie geeft, en wat je energie kost. Daarna is er ruimte voor je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en gaan we in de gesprekken verder werken aan waar je tegen aan loopt en hoe je de stress in de toekomst kunt voorkomen.

Na een coachtraject bij Manoah Coaching in Amersfoort zul je:
√ Je kwaliteiten kennen
√ Weten waar jij warm voor loopt
√  Keuzes kunnen maken die bij jouw normen en waarden passen
√  Weten wat jouw energiegevers en -vreters zijn
√ Beter voor jezelf kunnen zorgen mbt stress
√ Met meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn in het leven staan
√ Tools hebben om met belemmerende gedachten over jezelf af te rekenen
√ Jezelf beter kunnen uiten met echte expressie
√ Werken aan uitdagende doelen
√ Meer rust en overzicht hebben in je agenda


Doelgroep:

‘Ik sta altijd klaar voor een ander, mijn familie en collega’s kunnen op mij bouwen! Ik ben als eerste bij de vergadering, neem veel taken op me en als het werk niet af is, ga ik ‘s avonds nog een uurtje door. Of twee. En als mijn zus vraagt of ik op de kinderen wil passen omdat de school dicht is, doe ik dat. Want ik ben loyaal en betrouwbaar. Ik zou best wat vaker willen sporten maar eerst de ander helpen.’ 

Herken je jezelf in bovenstaande? ‘Heb je naaste lief’ dus je helpt en je bent er voor iedereen, maar intussen ben je je grenzen uit het oog verloren. Het is belangrijk om een burn-out te voorkomen en op tijd te gaan werken aan meer rust en overzicht in je leven. Dat kan met de professionele begeleiding van Manoah Coaching.

Enkele voorbeelden van coachvragen zijn:
– Hoe kan ik op een goede manier mijn grenzen aangeven, zodat ik meer rust ervaar?
– Hoe kan ik milder zijn voor mezelf, zodat ik meer kalmte en zelfliefde ervaar?
– Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe zet ik deze in zodat ik zonder stress kan werken?
– Hoe kan ik leven vanuit wat ik echt belangrijk vind, en daar mijn keuzes op baseren zodat ik tevreden ben?
– Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen zodat ik een burn-out voorkom?

Je bent van harte welkom bij Manoah Coaching!


Rol van mijn christen zijn:

Ik wil graag dat elk mens beseft hoe mooi en waardevol hij is. Dit is ontstaan vanuit mijn christen zijn, wat inhoudt dat ik werk vanuit liefde en acceptatie. Jij bent uniek en prachtig gemaakt, en jouw leven hoeft niet grijs en grauw te zijn. Je bent het waard om te genieten van een leven vanuit kleur. Daarom is iedereen, ongeacht levensovertuiging, welkom bij mij. Als jij als christen het op prijs stelt om het geloof actief in de gesprekken te betrekken en bijvoorbeeld de gesprekken te openen/afsluiten met gebed, dan doe ik dat graag.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Timemanagement

Praktische gegevens