Mirjam de Groot

Mirjam de Groot

Manoah Coaching

E-mail: Mirjam@manoah-coaching.nl

Telefoon: 06-42806369

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Het motto van Manoah coaching is: Breng kleur in je leven!

Mijn missie als coach is:
‘Ik wil mensen helpen hun eigen antwoorden te vinden. Ze op weg helpen naar heelheid, identiteit en zingeving.
Ik wil vanuit mijn houding van vertrouwen, beschikbaar zijn voor de ander en Gods liefde doorgeven. Hoe kostbaar, waardevol en geliefd elk mens is!’

Heel praktisch houdt dit in dat ik ervan uit ga dat ieder persoon uniek is en waardevol en in staat om regie te nemen over zijn eigen leven. Soms heb je iemand nodig die je helpt dat te beseffen. Ik ben graag getuige van jouw persoonlijke groei!


Werkwijze:

Je bent altijd welkom voor gratis kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of het klikt en wat je coachvraag is. Het eerste deel van het traject is bedoeld om meer inzicht te krijgen in jezelf, je drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Gebaseerd op jouw persoonlijke coachvraag ga je daarna aan de slag met een door jou gekozen doel. Tijdens de gesprekken behandelen we waar je tegen aan loopt en waar jouw belemmeringen zitten. Dit doen we aan de hand van verschillende oefeningen en methodes, zoals bijvoorbeeld de 5 G’s uit de Rationeel Emotieve Therapie. De oefeningen geven jouw de inzichten die je nodig hebt om weer verder te kunnen.

Naast het Coach Traject bied ik ook een Studiekeuze Traject voor jongeren aan.
Hierin zit een studiekeuze test, persoonlijkheidstest en een advies welke studie het best bij jou past. Ook gaan we aan de slag met overtuigingen/gedachtes die jou in de weg zitten.

Kijk op mijn website voor meer informatie.


Doelgroep:

Coaching bij Manoah Coaching is voor iedereen met de wil om verandering in zijn leven aan te brengen. Door coaching creëer je meer zelfbewustzijn. Je wordt je bewust van je behoeften, gedachten, gevoelens en gedragspatronen en wat je daarin wilt en kunt veranderen. Coaching gaat uit van verandering in het nu, met behulp van een heldere leervraag (de coachvraag), en zelf gestelde doelen waar je leert mee aan de slag te gaan.

Dus kom je uit een burn-out, of wil je een burn-out voorkomen? Wil je meer balans in je leven, ben je op zoek naar zingeving, meer inzicht in jezelf? Wil je weten of wat voor baan of studie bij je past? Ben je in de Coronatijd jezelf tegen gekomen en wil je het roer omgooien? Weet je niet meer wie je zelf bent naast alle ballen die je in de lucht probeert te houden? Ga je door een periode van rouw en kun je daarin begeleiding gebruiken? Of worstel je met onzekerheid, perfectionisme, doelloosheid of hardnekkige overtuigingen waarmee je jezelf saboteert? 

Dan is coaching voor jou de kans om meer ‘kleur’ aan te brengen in je leven!


Rol van mijn christen zijn:

Het is mijn passie om mensen te helpen hun eigen antwoorden te vinden. Ik wil graag dat elk mens beseft hoe mooi en waardevol hij is! Dit is ontstaan vanuit mijn christelijke identiteit, wat inhoudt dat ik werk vanuit liefde en acceptatie. Jij bent uniek en prachtig gemaakt, en jouw leven hoeft niet grijs en grauw te zijn. Je bent het waard om te genieten van kleur in je leven. Daarom is iedereen, ongeacht levensovertuiging, welkom bij mij. Als jij als christen het op prijs stelt om het geloof actief in de gesprekken te betrekken en bijvoorbeeld de gesprekken te openen/afsluiten met gebed, dan doe ik dat graag.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

E-coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Stress, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens