Myrthe van Milligen

Myrthe van Milligen

Solidum Coaching

E-mail: myrthe@solidumcoaching.nl

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Vind vaste grond onder je voeten


Werkwijze:

🌱Het is mijn missie om jou te helpen bij het vinden van vaste grond onder jouw voeten, zodat jij van daaruit kunt groeien en keuzes kunt maken die écht bij jou passen.

🌱Een vaste grond waardoor jij weet wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Vanaf zo’n sterke basis kun je stappen voorwaarts gaan zetten. Je geeft je leven zo vorm dat het past bij jouw talenten én prioriteiten. Als je zelf stevig staat, kun je ook meer betekenen voor de wereld om je heen. Zo kun je jouw talenten inzetten om niet alleen je eigen leven mooier te maken, maar ook dat van anderen. Daar wordt de wereld beter van!

🌱Je kunt kiezen uit een aantal trajecten. Als je interesse hebt in een coachtraject, spreken we eerst een intakegesprek af. Dit is gratis en vrijblijvend. In dat gesprek kun jij vertellen waar je mee aan de slag wilt of waar je tegenaan loopt. Ook bekijken we dan samen welk traject het beste bij jou past.


Doelgroep:

🌱Voor wie op zoek is naar balans. Voor wie meer inzicht wil in zichzelf. Voor wie effectief aan de slag wil met een doel of op zoek is naar verandering.
🌱Voor wie twijfelt over werk, loopbaan of studie(keuze). Voor wie op zoek is naar de plek waar passie en talent bij elkaar komt.

Het belangrijkste is dat je een klik voelt met mij als coach. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende intake, ik maak graag kennis met je!


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben christen en ik ben coach. Zo simpel is het! Christenzijn zit in mijn identiteit verankerd en is onderdeel van wie ik ben. Ik zie coaching als mijn roeping, een manier om God te dienen en eren, mensen te helpen en de wereld een stukje mooier te maken.

Dat stukje christenzijn kan ingevuld worden zoals jij dat wilt. Misschien is het genoeg voor je om te weten dat ik die identiteit en achtergrond heb. Misschien wil je in de coachsessies praten over de rol van je geloof in jouw coachvraag. Kan allemaal!


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier


Type coach:

Life coach, Loopbaancoach, Personal life


Thematiek:

Identiteitsvragen, Loopbaan, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens