Nico Catsburg

Nico Catsburg

Catsburg Coaching

E-mail: nwcatsburg@gmail.com

Mobiel: 06 19512445

Mijn praktijk

Motto:

Ik ben iemand die je stimuleert om datgene waar je goed in bent te gebruiken, om een doel te verwezenlijken, je hoop te geven en nieuwe inspiratie te ontwikkelen.


Werkwijze:

Life Coaching is het proces van het identificeren en bereiken van je persoonlijke doelen.
We gaan:
– stapsgewijs aan je doelen werken,
– hoop en nieuwe inspiratie laten groeien,
– zelfsturing en zelfredzaamheid stimuleren,
– leren om vertrouwen te hebben.
In het verlengde, of los daarvan, kan er voor een counseling traject worden gekozen. Het betreft pastorale counseling en beslaat het gebied van counseling door hen die hiervoor erkenning genieten vanwege hun opleiding en praktijkervaring. Pastorale counseling is een term die algemeen toegepast wordt op de praktijk van zorg voor het persoonlijke, geestelijke en sociale welbevinden van de hulpvrager. Het kan een breed scala aan onderwerpen zijn die men behandelt. Dit gaat van onderwerpen over keuzes en opvoeding tot sociale, morele en geestelijke zaken. Van theoretische onderbouwing tot aan emotionele ondersteuning, zoals bij rouwverwerking.
Ik werk al enige decennia als predikant (nu freelance) en ben gediplomeerd life coach en coach hoogbegaafden.


Doelgroep:

Volwassenen, Hoogbegaafden


Rol van mijn christen zijn:

Ik ga met je onderweg op een nuchtere maar persoonlijke en betrokken manier, waarbij geloof een belangrijke rol speelt. Kort gezegd, ik ben je medereiziger.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Relatiecoach


Thematiek:

Burnout, Conflicten, Hoogbegaafd, Identiteitsvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Scheiding, Stress, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens