Coach Raymond Koper

Foto Raymond Koper

Raymond Koper

Raymond Koper Coaching, Consulting, Training en Advies

E-mail: Raymond@kopercoaching.nl

Mobiel: 0621577981

Naar mijn website

Mijn praktijk

Bekijk mijn video:


Motto:

“De oplossing zit vaak al in jou, ik help je graag om hem te vinden!”


Werkwijze:

Tijdens een korte (gratis) intake bepalen we samen of ik de juiste coach ben voor jou of jouw bedrijf. Als er een klik is en we hebben beide het gevoel dat we samen tot nieuwe inzichten kunnen komen, dan maken we verdere afspraken voor een traject. Dit kunnen een aantal losse coachings-gesprekken zijn met jou of één of meerdere managers, de duur en intensiteit kan per coachee of opdrachtgever verschillen.

Een uitgebreid traject met één of meerdere coachees en/of met maatwerk training(en) op het gebied van teambuilding, groeien in veerkracht of persoonlijk ontwikkel trajecten kan ik ook faciliteren.


Doelgroep:

Als coach, ondernemer en manager in de retail heb ik de expertise en de ervaring om een brede doelgroep te bedienen, van prive personen en startende ondernemers tot ervaren managers/leiders en ondernemers. Met mijn praktische en mensgerichte aanpak, kan ik je ondersteunen bij het opzetten of uitbouwen van jouw onderneming. Of het nu gaat om het verbeteren van jouw online aanwezigheid, het ontwikkelen van jouw leiderschapsvaardigheden, of het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, ik sta aan jouw zijde. Laten we samen op weg gaan om jouw persoonlijke en professionele doelen te realiseren en jouw dromen waar te maken!

Mogelijke doelgroepen:
* Mensen met een ondernemersgeest, die gedreven zijn om hun eigen bedrijf op te zetten of uit te breiden.
* Ervaren ondernemers met een specifieke vraag of uitdaging.
* Mensen die een vraag of uitdaging hebben op het gebied van e-commerce.
* Mensen met een vraagstuk op het gebied van management- of leiderschapsvaardigheden of die zich hierin willen ontwikkelen.
* Mensen die advies willen over hoe ze hun bedrijf efficiënter kunnen runnen.
* Prive personen die hulp nodig hebben bij een bepaald vraagstuk

Kortom; mensen die op zoek zijn naar ondersteuning bij het nemen van (belangrijke) beslissingen of het overwinnen van uitdagingen die ze tegenkomen in hun onderneming of op privé vlak.


Rol van mijn christen zijn:

Bij mij staat persoonlijke ontwikkeling centraal, ongeacht iemands religieuze achtergrond. Ik ben christen en betrek God dagelijks in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf of mijn werkzaamheden als coach. Daar hoeft mijn coachee niets van te merken, maar als mijn coachee ook christen is en het fijn vindt om hierover te praten, dan betrek ik God en het geloof graag bij de gesprekken. We zouden dan kunnen starten en/of afsluiten met gebed. Echter begrijp ik dat niet iedereen hier behoefte aan heeft en ik respecteer de persoonlijke voorkeur van mijn coachees. Of je nu christelijk bent of niet, ik geloof dat het belangrijk is om te werken vanuit jouw eigen waarden en overtuigingen. Mijn doel is om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele doelen en het realiseren van jouw volledige potentieel.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, E-coach, Executive, Life coach, Loopbaancoach, Personal life


Thematiek:

Business, Groepsontwikkeling, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding, Werk, Zingeving

Praktische gegevens