Remco Stallinga

Remco Stallinga

Zout & Licht Coaching

E-mail: welkom@zoutenlichtcoaching.nl

Mobiel: 0651967793

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Zout & Licht is de coachpraktijk waar je mag komen zoals je bent om te worden wie je kunt zijn.
#ontvangenomdoortegeven


Werkwijze:

Zout & Licht Coaching is gewoon bij mij thuis. Kleinschalig en daarmee bij uitstek geschikt voor een persoonlijk gesprek in huiselijke sfeer.
Om te beginnen kunnen jij en ik in een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekken: wie ben jij, wie ben ik? Is er “de klik”? Is er een vertrouwensbasis om een individueel traject op te starten? Ont-moeten noem ik dit graag.
Mocht dat het geval zijn, dan plannen we een intakegesprek, waarbij we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst samen gaan onderzoeken wat jouw hulpvraag is. Omdat iedereen uniek is en ik graag oog wil hebben voor jouw persoonlijke situatie is op voorhand niet aan te geven uit hoeveel sessies een coachtraject gaat bestaan. Maar voor mij staat voorop; het gaat om jou. Dus in samenspraak komen we vast tot het programma wat perfect past bij jou! In aanvang is er iedere week een gesprek, daarna tweewekelijks en in de afronding eens per drie tot vier weken.


Doelgroep:

Loop jij vast in je leven, je relatie, je baan? Ben je iets kwijtgeraakt? Of iemand? Of misschien wel jezelf? Uit eigen ervaring weet ik wat dit is. Daarom wil ik er als coach graag voor jou zijn. Omdat ik ook weet dat er altijd een ander perspectief is en dat gun ik jou natuurlijk ook!


Rol van mijn christen zijn:

Mijn identiteit is in Christus. In Hem besta ik, leef ik en beweeg ik. Uit ervaring kan ik zeggen dat je niet boven je kunnen beproefd wordt; dat de Schepper Zelf je de kracht geeft om door beproevingen heen te komen. Met als perspectief dat je daarmee anderen tot steun kunt en mag zijn die dezelfde dingen mee maken. Concreet gezien; ik loop een stukje met je mee, kan goede vragen stellen en goed luisteren. Maar uiteindelijk geloof ik dat Christus Zelf als Grote Coach jou de beste versie van jezelf zal maken.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Life coach, Organisatiecoach, Personal life, Relatiecoach, Teamcoach


Thematiek:

Angst, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Conflicten, Gezondheid, Groepsontwikkeling, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Teambuilding, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens