Rianca Evers

Rianca Evers-den Ouden

Rianca Evers SST/Samensturingsacademie

E-mail: info@samensturingsacademie.nl

Telefoon: 0622964690

Mobiel: 0622964690

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Op je bestemming rust een belofte. Ervaar je die belofte nog niet, dan zit je misschien niet op de plek waar God je wil hebben.


Werkwijze:

Ik ben doelgericht en kom graag met jou tot de kern. Ik geloof dat resultaten te vinden zijn in het duurzaam anders benaderen en bekijken van je persoonlijke en organisatieprocessen.

Ik werk met coachprogramma’s van een halfjaar tot een jaar, om jou te helpen als leider te transformatie te maken die nodig is. De coaching wordt ondersteund met een online academy en community waar je gebruik van kunt maken. Ik ben specialist in Samensturing en schreef daar twee boeken over: Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid en Samensturing in de kerk. Coachgesprekken vinden meestal online of op mijn kantoor te Deventer plaats, maar bij jou op locatie is bespreekbaar.


Doelgroep:

Veel van mijn klanten ervaren een grote roeping op hun leven. Ze zijn gewend om groot te denken. Ze ervoeren, soms al jong, een gevoel van anders zijn. Ze schrikken soms van de impact die ze hebben. Of vinden het juist moeilijk om helemaal zichzelf te zijn, trouw te zijn aan hun roeping en daarnaar te leven. Ik onderzoek met jou welke stemmen en boodschappen van vroeger en nu je in de weg staan om de stappen te zetten die nodig zijn in jouw leiderschap, zodat je succesvol wordt als leidinggevende in je organisatie of kerk, of in je ondernemerschap.


Rol van mijn christen zijn:

Mijn christenzijn is de reden dat ik coach. Ik ervaar een roeping van God om leiders toe te rusten op een persoonlijk level voor deze tijd. Het is mijn ervaring dat hetgeen God door jou heen wil gaan doen Hij eerst in jou doet. Ik werk met bijbelse principes voor leiderschap en organisatie. Ik luister graag met jou in gebed naar hetgeen God wil spreken over jouw leven.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid


Type coach:

Business, Executive, Organisatiecoach


Thematiek:

Business, Carrière, Cultuuromslag, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Leiderschap (persoonlijk)

Praktische gegevens