Robert Versteeg

Robert Versteeg

Akiva

E-mail: rversteeg@akiva.nl

Mobiel: +31651446906

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Actie is reactie! Als je niet wilt wat je hebt, doe dan niet wat je deed!


Werkwijze:

Coaching voor werkers, professionals, leiders, teams en organisaties die (tezamen) in actie willen komen. Om barrieres te slechten en persoonlijke en business prestaties en bedrijfsontwikkeling te verbeteren. Coaching for Performance!

De kern is het doen van interventies in het spanningsveld tussen organisatieontwikkeling & persoonlijke ontwikkeling. Daarbij sluit ik – met de coachee(s) – aan bij groepjes (communities) en individuen in de organisatie en sluiten we groepen en individuen aan.

Interventies richten zich er op om inzicht te vergroten en met dat inzicht in de praktijk, ev. met hulpbronnen, in actie te komen en zo te ervaren dat als je niet doet wat je deed, je ook niet krijgt wat je had.


Doelgroep:

Individuele coachees, teams en organisaties ondersteun en adviseer ik op het gebied van coaching en ontwikkeling bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van interne coachingprogramma’s, een coachingcultuur en/ of het implementeren van coachend leidinggeven.

Interventies richten zich met name op hogere kader management/leidinggevenden (strategisch niveau), Middenkader management (tactisch niveau), Operationeel leidinggevenden, Beginnend leidinggevenden (tussen 0 en 12 maanden ervaring), Hoogopgeleide professionals, Ondernemers, Oudere werknemers (50+) en Teams.

Typische coachvragen kunnen gaan over: Financiën, Functiegerelateerde competentieontwikkeling, Leiderschap/managementontwikkeling, Omgaan met (arbeids)conflicten, Samenwerken met collega’s of functioneren in een team, Teamvorming- en/of ontwikkeling, Zelfontplooiing


Rol van mijn christen zijn:

Geloven in God de Vader en Schepper, Jezus de Zoon en Verlosser en Zijn Heilige Geest die verbind en troost is voor mij als ademen. Iets vanzelfsprekends, iets dat er steeds is.

Tegelijk niet iets dat ik achteloos doe, want geloven moet je ook oefenen. Geloven moet ik doen: met heel mijn hart, heel mijn ziel, met heel mijn verstand en met inzet van al mijn krachten. Ik moet er dus moeite voor doen. Maar ach, niets dat vanzelf komt is het waard om voor te gaan. En soms is daarbij een beetje hulp van een ander, bijv. een coach of counselor, best handig.

In je praktische vragen kan ik je daarom ook als christen tegemoet komen en samen met je wandelen en bidden.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier


Type coach:

Business, E-coach, Executive, Organisatiecoach, Provocatieve coach, Teamcoach, Wandelcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Groepsontwikkeling, Leiderschap (persoonlijk), Management, Ondernemen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Werk

Praktische gegevens