Ron Steussy

AetraCoaching

E-mail: info@aetracoaching.nl

Mobiel: 06-44 11 33 70

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Stilstaan om vooruit te komen!


Werkwijze:

Mijn coaching kenmerkt zich door maatwerk: een coachvraag is altijd een persoonlijke vraag vanuit een persoonlijke situatie. In een (gratis) intake gesprek bespreek ik eerst de coachvraag en de coachbehoeften. Op basis hiervan maak ik een trajectvoorstel. In de trajecten bied ik vooral ruimte voor rust, onderzoek en reflectie. Het zelfontdekkende element is van groot belang: als coach ben ik hierin de begeleider. Na de ontdekking volgt de doorwerking: de uitkomsten gebruiken voor verdere ontwikkeling. Ik stimuleer en ondersteun om haalbare doelen te stellen en concrete stappen te zetten.


Doelgroep:

Als coach bied ik begeleiding aan mensen met een loopbaan- of ontwikkelingsvraag. Ik ben onder meer beschikbaar voor hen die op zoek zijn naar een nieuw loopbaanperspectief of meer plezier en ontspanning in hun werk willen ervaren of na -gedwongen- ontslag ondersteuning en coaching behoeven in hun zoektocht naar een nieuwe functie. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen ten behoeve van hun medewerkers.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ga uit van de uniekheid van elk mens en het besef dat een ieder kwaliteiten en talenten heeft gekregen die het waard zijn om in het (werkzame) leven te gebruiken.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Loopbaancoach


Thematiek:

Carrière, Loopbaan, Ontslag, Outplacement, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens