Sandra de Olde – van de Wetering

Sandra de Olde – van de Wetering

Leef Emmeloord

E-mail: sandra@leefemmeloord.nl

Telefoon: 0619439112

Mobiel: 0619439112

Naar mijn website

Mijn praktijk

Bekijk mijn video:


Motto:

Voor wie leven wil op de plek waar het vast zit…


Werkwijze:

Ik geloof in verandering van binnenuit met een sterke nadruk op de betekenis die jij hebt voor deze wereld. Daarom coach ik je vanuit je identiteit, missie, cultuur en je relaties. Ik ben opgeleid tot TransforMissioneel coach waarin Transformatie (verandering) en Missie (wie je bent in Christus) in coaching aan elkaar worden verbonden. Zowel individueel als met teams werk ik ervaringsgericht vanuit het systemische gedachtengoed. Ik richt me op integratie van denken, voelen en handelen. Ik ontwikkel steeds meer een lichaamsgerichte aanpak in mijn werk. De coachpraktijk van Leef Emmeloord bevind zich op ons biologisch akkerbouwbedrijf. Een unieke werkplaats in een omgeving waar geploegd, gezaaid, gewassen tot bloei komen én geoogst worden. Weet je van harte welkom!


Doelgroep:

Leef Emmeloord bied individuele coaching, teamcoaching en training op de gebieden persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en geloofsontwikkeling.


Rol van mijn christen zijn:

Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit mijn geloof in Jezus Christus, Hij is de grond onder mijn bestaan. Ik help mensen op weg naar een stevig, vrij en vervuld leven door ze in verbinding te brengen met de bron van hun bestaan. Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit liefde voor ieder mens. Mijn handboek voor deze liefde is de Bijbel, Gods levende woord. In de Bijbel staat: ‘Dat u geworteld en gegrond zult zijn in Gods liefde en daarop uw leven zult bouwen’ (Efeziërs 3:17b). Geworteld en gegrond betekent ‘om onder jou een diepe en stabiele fundering te bouwen van het kennen en begrijpen van Gods liefde voor jou’. Door middel van coaching is het mijn missie jou te helpen om een diepe en stabiele fundering te bouwen, zodat je Gods liefde (dieper) leert kennen en gaat ervaren wat dit voor jou betekent in je leven en waar jij tegen aan loopt.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach, Teamcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Conflicten, Cultuuromslag, Gezondheid, Groepsontwikkeling, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Seksueel misbruik, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verslaving, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens