Sandra de Olde – van de Wetering

Leef Coaching

E-mail: sandra@leefemmeloord.nl

Telefoon: 0619439112

Mobiel: 0619439112

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Op weg naar een buiten gewoon leven.


Werkwijze:

Ik geloof in verandering van binnenuit met een sterke nadruk op de betekenis die jij hebt voor deze wereld. Daarom coach ik je op de volgende vier dimensies: -Identiteit: weten wie je bent en waar je je leven op bouwt.
– Missie: weten wat echt van waarde voor je is en waarvoor je van betekenis wilt zijn.
– Cultuur: weten hoe je je verhoudt tot je omgeving en wat die belangrijk vindt.
– Relaties: weten aan welke mensen je je gaat verbinden en hoe je met hen omgaat.
Ik ben opgeleid tot TransforMissioneel coach waarin Transformatie (verandering) en Missie (wie je bent in Christus) in coaching aan elkaar worden verbonden.


Doelgroep:

Persoonlijke ontwikkeling
Professionele ontwikkeling
Geloofsontwikkeling


Rol van mijn christen zijn:

Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit mijn geloof in Jezus Christus, Hij is de grond onder mijn bestaan. Ik help mensen op weg naar een stevig, vrij en vervuld leven door ze in verbinding te brengen met de bron van hun bestaan. Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit liefde voor ieder mens. Mijn handboek voor deze liefde is de Bijbel, Gods levende woord. In de Bijbel staat: ‘Dat u geworteld en gegrond zult zijn in Gods liefde en daarop uw leven zult bouwen’ (Efeziërs 3:17b). Geworteld en gegrond betekent ‘om onder jou een diepe en stabiele fundering te bouwen van het kennen en begrijpen van Gods liefde voor jou’. Door middel van coaching is het mijn missie jou te helpen om een diepe en stabiele fundering te bouwen, zodat je Gods liefde (dieper) leert kennen en gaat ervaren wat dit voor jou betekent in je leven en waar jij tegen aan loopt.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier, Zorg


Type coach:

Teamcoach, Life coach


Thematiek:

Groepsontwikkeling, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Teambuilding, Zingeving

Praktische gegevens