Saskia Haitsma

Saskia Haitsma

Liberros

E-mail: liberros@gmail.com

Mobiel: 06 57 75 47 70

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Vrij om te zijn wie je bent.


Werkwijze:

Er kunnen zoveel redenen zijn om aan paardencoaching te beginnen: je wilt je rustiger en meer zelfverzekerd voelen, steviger in je schoenen en minder zwaar op de hand. Veel mensen tobben lang door, terwijl ze innerlijk al weten dat het minder goed gaat. Er kunnen dingen spelen tussen jou en je partner, in je gezin, in je familie, op je werk met collega’s, met je leidinggevende. Noem het maar op.

Wat ik via Liberros wil bereiken, is dat jij je weer vrij zult voelen. Vrij om te zijn wie je bent. Met paardencoaching dring je snel door tot de kern en krijg je handvatten hoe je situaties anders kunt aanpakken, maar ook hoe je je emoties beter kunt begrijpen.


Rol van mijn christen zijn:

Je kunt grote druk ervaren doordat je jezelf allerlei eisen stelt en de lat erg hoog legt, voor jezelf maar ook voor anderen. Daardoor ben je min of meer gevangene van jezelf. Door het geloof in Jezus mag je vrij zijn en ik wil je graag helpen om die vrijheid weer te ervaren. Dat doe ik samen met de paarden, vandaar Liberros.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Paardencoach


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Gezondheid, Groepsontwikkeling, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Teambuilding, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens