Skip to content

Saskia Haitsma

Saskia Haitsma

Liberros

E-mail: info@liberros.com

Mobiel: 06 57 75 47 70

Naar mijn website

Mijn praktijk

Bekijk mijn video:

https://www.youtube.com/edit?ar=2&o=U&video_id=RGMO9Moxo0g


Motto:

Vrij om te zijn wie je bent.


Werkwijze:

Door stress en een burn-out lukt het mensen niet langer op hun werk te functioneren. Ook thuis zijn de gevolgen merkbaar. Met paardencoaching kun je de vicieuze cirkel doorbreken en weer gelukkig, krachtig en in balans zijn. Veel mensen tobben lang door, terwijl ze innerlijk al weten dat het minder goed gaat. Er kunnen dingen spelen tussen jou en je partner, in je gezin, in je familie, op je werk met collega’s, met je leidinggevende. Noem het maar op.

Wat ik via Liberros wil bereiken, is dat jij je weer vrij zult voelen. Vrij om te zijn wie je bent. Met paardencoaching dring je snel door tot de kern en krijg je handvatten hoe je situaties anders kunt aanpakken, maar ook hoe je je emoties beter kunt begrijpen.


Doelgroep:

Iedereen is welkom.


Rol van mijn christen zijn:

Je kunt grote druk ervaren doordat je jezelf allerlei eisen stelt en de lat erg hoog legt, voor jezelf maar ook voor anderen. Daardoor ben je min of meer gevangene van jezelf. Ik wil je graag helpen om die vrijheid weer te ervaren. Dat doe ik samen met de paarden, vandaar Liberros.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Organisatiecoach, Executive, Loopbaancoach, Teamcoach, Paardencoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Conflicten, Gezondheid, Groepsontwikkeling, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ontslag, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Teambuilding, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens
Scroll To Top