Simon Compagnie

Simon Compagnie

Compas Coaching en Training

E-mail: info@simoncompagnie.nl

Mobiel: 06-81 05 16 89

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt!


Werkwijze:

Vanuit een intake-/kennismakingsgesprek onderzoeken we samen de coachvraag. Ik vind het persoonlijk contact hierbij belangrijk! Een intake vindt dan ook altijd in een persoonlijk gesprek plaats. Met behulp van een ‘instrumentarium’ aan inzichten gaat mijn coachee met zichzelf aan het werk. Verdiepende en reflecterende (soms confronterende!) coachgesprekken zorgen ervoor dat ik een vinger aan de pols kan houden in het te doorlopen proces en waar nodig kan bijsturen of ondersteunen in het vinden van de juiste route. Verbinding – contact – respect – liefde – betrokkenheid – en: professionaliteit – zijn kernwoorden die mij en het coachproces kenmerken en van waaruit ik mijn waarde aan iemand toevoeg.


Doelgroep:

Ik richt mij, naast mijn loopbaanbegeleiding, met name (maar niet uitsluitend!) op de man in de fase van zijn midlife.
De periode waarin hij over het algemeen gaat nadenken over zijn leven. Wat het hem heeft gebracht, maar ook waar hij nog betekenisvol kan zijn? Dat kan bijv. in zijn carrière zijn, maar ook op andere onderdelen van het leven. Ik noem ze vaak ‘kruispunten’, waarin het leven even wordt stilgezet.
In deze fase ontstaan ook de gevoelens van kwetsbaarheid. ‘Is dit alles? Ga ik nog pakweg 15 jaar zo door? Is dit wat ik nou écht wil? Moet ik nog iets opruimen uit mijn verleden?’ Zijn rol als vader/partner/vriend kan ineens bij hemzelf vragen oproepen. En daarmee soms ook de positie ten opzichte van zijn eigen vader, zijn rol als man, verwachtingspatronen … en zijn mannelijke identiteit.
Door te werken aan zichzelf kan hij op een soepele manier de midlife doorlopen. En ik loop graag even met hem mee!


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens door God geliefd is. Vanuit die liefde is er per definitie verbinding met elkaar.
Ik hanteer daarbij een open en respectvolle houding, die de ander op het gemak stelt en waar mijn coachee zich onvoorwaardelijk mag thuisvoelen.
Vanuit de bijbelse principes GELOOF – HOOP – LIEFDE werk ik op een professionele manier samen om mijn coachee verder te helpen, zicht te geven op de eigen talenten en waarden én te ontdekken dat de eigen hulpbronnen vaak al aanwezig zijn.
Welke vraag ook de aanleiding vormt tot een coachtraject, vanuit verbinding én de nodige en helpende interventies loop ik een tijdje mee om de coachee weer groeiend perspectief te geven.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Particulier


Type coach:

Life coach, Loopbaancoach, Wandelcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Carrière, Loopbaan, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Timemanagement, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens