Sjanneke Van de Graaf

Sjanneke van de Graaf

Sjanneke van de Graaf – Orthopedagoog

E-mail: info@orthopedagoog-sjanneke.nl

Mobiel: 06-18766737

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

“To plant a garden is to believe in tomorrow; to raise a child is to plant tomorrow.”


Werkwijze:

Hoi! Ik ben Sjanneke van de Graaf en ik ben enthousiast over alles wat te maken heeft met het opvoeden van kinderen. Opvoeden is groeien! Ik hou van kinderen: groot, klein, speels, rebels, afhankelijk, wantrouwend, gepest, zelfverzekerd… Ze mogen er zijn. Met hun eigen verhaal. Is er in jouw gezin, in jullie verhaal sprake van problemen? Dan kan het nodig zijn dat er even iemand met je meekijkt, met je meeloopt en je advies geeft. Zodat er weer ruimte komt voor groei en bloei. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!


Doelgroep:

Als orthopedagoog begeleid ik gezinnen, kinderen, tieners en hun ouders als er hulp nodig is om tot groei en bloei te komen.


Rol van mijn christen zijn:

Het geloof in de Heer Jezus is de basis van mijn leven. Zijn liefdevolle genade maakt mij tot wie ik ben.

Tijdens mijn werk hoeft het geloof niet altijd ter sprake te komen, maar het bepaald mede hoe ik mijn werk vormgeef. Het geloof in Christus, de Bijbel als Gods Woord, vormt mijn beeld van God, mezelf, de ander, de wereld en de toekomst. Ik wil delen van Zijn liefde en de ander zien door Gods ogen.

Zowel christenen als niet-christenen zijn van harte welkom bij mijn praktijk.


Werkgebied:

Onderwijs, Particulier, Zorg


Type coach:

Kindercoach


Thematiek:

ADHD, ADD, Angst, Assertiviteit, Autisme, Conflicten, Hoogbegaafd, Kindercoaching, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens