Stanley Neyndorff

Stanley Neyndorff

GIC Consultancy & Business Counseling

E-mail: stanley@giccon.nl

Mobiel: 06 253 628 67

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Zorg niet alleen voor toegevoegde waarde met wat je doet, maar wees ook onderscheidend door wie je bent.


Werkwijze:

Mensen in beweging krijgen en houden door hen te helpen bij het definiëren en realiseren van doelen (persoonlijk/zakelijk), dat is mijn passie. Op basis van de juiste verstandhouding (warmte en vertrouwen) voer ik op holistische wijze, met aandacht voor: identiteit, zingeving/passie, fysiek/vitaliteit (belastbaarheid), mentaal/emotioneel (draagkracht), sociaal/relationeel, financieel, (werk)ervaring, het proces van analyseren, definiëren, identificeren, herkennen, erkennen, raadgeven en begeleiden.
In eerste instantie wil ik als mentor, een stuk met een ander optrekken. Niet zomaar, maar bewust en met een doel: de ontplooiing en volwassenwording van de ander in de breedste zin van het begrip. Om daarbij te helpen besteed ik tijd en energie aan die ander en deel van wat ik zelf in huis heb aan kennis, ervaring, inzicht en mogelijkheden.


Doelgroep:

Als raadgever ben ik voor zzp` ers, MKB-ondernemers en managers een gesprek- en sparringspartner. Met gezond verstand ondersteun ik in het bedenken van creatieve oplossingen en geef inspiratie, train, counsel en adviseer ondernemers, directies en management op het gebied van uiteenlopende persoonlijke-, ondernemers- en managementvraagstukken. Met als doel: levensveranderend ondernemen!
Voor particulieren is de praktijk ingericht voor Pastorale Counseling, Ambulante begeleiding (WMO-indicatie-Midden Gelderland), Re-integratie (WMO-indicatie/UWV Midden Gelderland)


Rol van mijn christen zijn:

Onze bestemming ligt bij God terwijl onze roeping hier op aarde ligt. Wij leven met ons hoofd in de hemel en met onze voeten hier op aarde. Ik behandel de vraag hoe je je roeping kunt ontdekken/ontwikkelen als ondernemer en hoe je persoonlijk kunt focussen op je bestemming. Hiervoor heb ik verschillende programma’s en gebruik ik verschillende methodieken en technieken zoals DISC en Balanced scorecard (bedrijfs/persoonlijke versie) en pastorale counseling zodat jouw welzijn en de eer van God centraal staan.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier


Type coach:

Business, Executive, Jobcoach, Life coach, Loopbaancoach, Organisatiecoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Groepsontwikkeling, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Verslaving, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens