Susanne van Kan

Susanne van Kan

Kans Loopbaancoaching

E-mail: info@kansloopbaancoaching.nl

Telefoon: 0653677402

Mobiel: 0653677402

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen plezier in werk kan hebben, mits je doet waarvoor je bedoeld bent! Met veel enthousiasme begeleid ik jou 1:1 naar je ideale baan.


Werkwijze:

Na het intakegesprek doe ik je een voorstel voor een traject dat helemaal past bij jouw loopbaanvragen, we werken dus doelgericht aan jouw loopbaan. In het traject help ik je om te begrijpen wie je bent (persoonlijkheid) en wat je nodig hebt om fluitend naar je werk te gaan. Je leert wat jouw aangeboren voorkeuren zijn en waarom jij de dingen op een bepaalde manier doet. We nemen de tijd om echt stil te staan bij wie jij bent en wat je wilt. Daarvoor maken we gebruik van verschillende interessante tests, opdrachten en spellen. Hierdoor blijft het afwisselend en kom je steeds meer te weten over jezelf! Dit gaat je helpen in de vervolgstappen van dit traject: wat kan ik en hoe kom ik daar. We maken de verworven inzichten concreet door er praktische stappen aan te verbinden die haalbaar en helpend zijn. In dit alles ben ik niet alleen jouw loopbaanprofessional, maar ook je aanmoediger! Ik help je om jouw doelen te verwezenlijken.


Doelgroep:

Mijn doelgroep zijn millenials (geboren tussen 1980 en 1999). Je hebt al (wat) werkervaring en wil graag bewuste stappen zetten in je loopbaan.


Rol van mijn christen zijn:

De rol van mijn geloof is het fundament onder mijn coachingspraktijk. Ik wil mensen zien zoals God naar ze kijkt. Dat is positief en in geloof dat ieder mens door Hem met een eigen missie op de wereld is gebracht om een licht te zijn.

Welke vader of moeder wordt nou niet gelukkig van het zien opbloeien van hun kind als ze succesvol zijn in werk dat ze leuk vinden. Ik geloof dat God ook zo naar ons kijkt. Hij heeft ieder van ons een unieke persoonlijkheid en talenten gegeven om in te zetten voor de wereld om ons heen. Graag help ik mijn klanten om helder te krijgen waar hun talenten en behoeftes liggen op werkgebied. Vervolgens bepalen we samen welke stappen nodig te zijn om jouw potentie ten volle te benutten!

Mijn geloof is het fundament onder mijn leven. Mijn kennis en kunde gaat tot jaren terug. Ik heb ongeveer 10 jaar in verschillende HR functies gewerkt voordat ik loopbaancoach werd. Na mijn studie HBO Personeel en Arbeid heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met een opleiding Loopbaancoaching. Momenteel studeer ik in deeltijd Arbeids- en organisatiepsychologie (premaster).


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

E-coach, Jobcoach, Loopbaancoach


Thematiek:

Carrière, Loopbaan, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens