Mirjam van der Wal

Mirjam van der Wal

vanbuitennaarbinnencoaching

E-mail: info@vanbuitennaarbinnencoaching.nl

Mobiel: 06-12928312

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Vandaag is een nieuwe stap.


Werkwijze:

Life coaching gaat een laagje dieper en zoomt in op verschillende gebieden van je leven zoals privé, werk, zingeving en je innerlijk.
Een individueel coachtraject bij vanbuitennaarbinnencoaching vind plaats in de natuur bij Amersfoort. Na een vrijblijvende kennismaking in de natuur starten we met een buiten coaching traject.
Op de hei en in het bos verkennen we jouw hulpvraag. Regelmatig staan we stil bij beelden die we onderweg tegen komen, die je op nieuwe gedachten, gevoelens en ervaringen kunnen brengen.
Al wandelend en stilstaand ontvouwt zich jou proces. Ik beweeg mee, stel vragen en spiegel wat ik zie.
Door een oefening te doen laat ik je ontdekken wat er bij jou van binnen gebeurd. Zo ontdek je welke stap jij wilt zetten. zodat je vanuit je eigen creativiteit, kracht en inspiratie jouw leven leeft.
– zie mijn website of neem contact met me op.


Doelgroep:

Voor iedere volwassene die zoekt naar: balans in werk en privé, passies en kwaliteiten, zelfvertrouwen, zingeving wil ontdekken en ervaren.
In mijn coaching traject komen mensen die bereid zijn eerlijk naar zichzelf te kijken en openstaan voor groei en hun eigen vermogens. Mensen die over het algemeen goed functioneren en tegelijkertijd, bewust of onbewust, weten dat hen nog iets weerhoudt om meer voluit te leven.


Rol van mijn christen zijn:

De liefde van God is de basis in mijn leven. Van daar uit wil ik een lichtdrager zijn voor mensen die op mijn pad komen. Ik coach iedereen, ook niet- en anders gelovigen. Iedereen is waardevol in dit leven.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Life coach, Natuurcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Communicatie, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Loopbaan, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens