Wim de Jager

Wim de Jager

Coachpraktijk Wim de Jager

E-mail: info@coachpraktijkwimdejager.nl

Mobiel: 06 20 600 668

Naar mijn website

Mijn praktijk

Werkwijze:

Soms heb je geen overzicht in je leven, is er chaos in je hoofd of weet je gewoon even niet hoe je een volgende stap zet om meer kwaliteit en plezier in je werk of leven te bereiken. Dan loop ik als ervaren coach graag een stukje met je mee.
Hoe je doet en hoe je je voelt, hangt sterk samen met hoe je naar jezelf kijkt en hoe je betekenis aan het leven geeft. Daarom zoek ik vaak de verdieping met je op. De ervaring leert dat het helpt om de onderliggende patronen en overtuigingen bij jezelf bewust te worden. En wanneer je daardoor meer vanuit je missie gaat handelen, levert dat heel veel ruimte en energie op.
Dat combineer ik met een praktische aanpak met handvatten (en huiswerk) om concreet aan ander gedrag te werken. Daarbij put ik uit een breed scala van methodieken en oefeningen, wat in jouw situatie maar het beste past. Jouw traject staat steeds centraal.
Als coach bied ik erkenning, inzicht en humor.


Rol van mijn christen zijn:

Je gedrag verbinden met je missie, of die nu een religieuze bron heeft of niet, kan heel veel ruimte en energie opleveren. Dat herken ik zelf ook vanuit mijn eigen christelijke levensovertuiging.
Als je christen bent en ervoor openstaat je geloof in de coaching mee te nemen, biedt dat veel aanknopingspunten voor het gesprek over waar je je eigenwaarde op baseert, hoe je omgaat met schuld en vergeving enz. De ervaring leert dat dat een meerwaarde biedt.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Life coach, Loopbaancoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Ontslag, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Timemanagement, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens