Woudia van Dorp

Providag Coaching

E-mail: info@providacoaching.nl

Telefoon: 0630278085

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Schitter! You’re a GIFT!


Werkwijze:

Mijn naam is Woudia van Dorp. Ik hou van mensen. Ieder mens draagt zijn eigen verhaal. Ik wil mezelf omschrijven als spontaan, laagdrempelig en betrokken. Je kunt erop vertrouwen dat ik mij met jou wil verbinden om samen een stukje op te lopen om antwoorden te vinden op jouw vragen. Ik beschik over een gezonde dosis humor wat soms relativerend kan werken of een situatie luchtiger kan maken. Ik voel aan wat nodig is en kan goed aansluiten. Goede sfeer is ook belangrijk. Met een kop koffie in onze hand gaan we samen op weg om jouw weg te vinden. Het eerste gesprek is gratis om te kijken of er een klik is en om te zien of jij op je plek bent.


Doelgroep:

Iedereen die verandering wenst een een tijdje samen wil oplopen.
Ook als je Hoogegevoelig bent of daar vermoedens van hebt kan ik je coachen hier je weg in te vinden.


Rol van mijn christen zijn:

Aristoteles zei; ‘Waar de nood van de wereld en je talenten elkaar kruisen, daar ligt je roeping’. Ik dacht na over de nood van de wereld en mijn roeping en kreeg hierin een groot verlangen. Er ontstond langzaam een beeld in mijn hart dat mensen worden geboren als cadeautjes voor de wereld. Cadeautjes voor elkaar om elkaar te dienen. Een cadeau is mooi, waardevol en maakt iemand blij. Een cadeautje voelt pas echt als een geschenk als je de oprechte Liefde van de Gever erin terug ziet. Alleen… als het ingepakt blijft (of wordt) komt het niet tot zijn recht. Ik verlang ernaar om jou te leiden naar jezelf zodat je talenten zichtbaar worden en je jezelf kunt ontmoeten als cadeautje. Je mag schitteren in Zijn licht! You’re a GIFT!
Zien wat er al in ze is gelegd om te schitteren!


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Life coach, Contextuele coach


Thematiek:

ADHD, ADD, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Ontslag, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens