Woudia van Dorp

Woudia van Dorp

Provida Coaching

E-mail: info@providacoaching.nl

Telefoon: 0630278085

Mobiel: 0630278085

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Schitter! You’re a GIFT!


Werkwijze:

Mijn naam is Woudia van Dorp. Ik hou van mensen! Ik wil mezelf omschrijven als spontaan, laagdrempelig en betrokken. Je kunt erop vertrouwen dat ik mij met jou wil verbinden om samen een stukje op te lopen en antwoorden te vinden op jouw vragen. We gaan samen op weg door in gesprek te gaan om zo vast te stellen wat je graag zou willen bereiken. Ik beschik over een gezonde dosis humor wat relativerend kan werken of een situatie luchtiger kan maken. Ik voel aan wat nodig is, kan goed luisteren en aansluiten. Goede sfeer is ook belangrijk. Met een kop koffie in onze hand gaan we samen op weg zodat jij je weer lekker voelt. Het eerste gesprek is gratis om te kijken of er een klik is en om te zien of jij op je plek bent.


Doelgroep:

Ik richt mij vooral op vrouwen tussen de 25 en 50 jaar. Ben je onzeker? Vind je het moeilijk voor jezelf op te komen of om keuzes te maken? Vind je het lastig om tijd voor jezelf vrij te maken, voel je je uitgeblust en heb je handvatten nodig hier bovenop te komen zodat je weer kan stralen? Ik help je!
Ook als je (Hoog) gevoelig bent of daar vermoedens van hebt kan ik je coachen hier je weg in te vinden. Wil jij op zoek naar je talenten en schitteren zoals alleen jij dat kan met de aan jou gegeven kwaliteiten? Laten we samen op weg gaan!


Rol van mijn christen zijn:

Aristoteles zei; ‘Waar de nood van de wereld en je talenten elkaar kruisen, daar ligt je roeping’. Ik dacht na over de nood van de wereld en mijn roeping en kreeg hierin een groot verlangen. Er ontstond langzaam een beeld in mijn hart dat mensen worden geboren als cadeautjes voor de wereld. Cadeautjes voor elkaar om elkaar te dienen. Een cadeau is mooi, waardevol en maakt iemand blij. Een cadeautje voelt pas echt als een geschenk als je de oprechte Liefde van de Gever erin terug ziet. Alleen… als het ingepakt blijft (of wordt) komt het niet tot zijn recht. Ik verlang ernaar om jou te leiden naar jezelf zodat je talenten zichtbaar worden en je jezelf kunt ontmoeten als cadeautje. Je mag schitteren in Zijn licht! You’re a GIFT!


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

ADHD, ADD, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Ontslag, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens