Ontdek het gilde wandelcoaching

 

Het wandelgilde, wat doen we en wat willen we?

We willen elkaar inspireren en bekwamen om effectief te coachen in de natuur. We willen van elkaar leren hoe je het wandelen in coaching kunt gebruiken, hoe metaforen uit de natuur in te zetten, en dan samen daarmee te experimenteren. Belangrijke elementen zijn: persoonlijke ontwikkeling als coach, eventueel gecoacht worden op persoonlijke issues, intervisie, stiltewandeling.
We vinden het belangrijk om vanuit onze gezamenlijke christelijke basis ons verbonden te voelen met elkaar en met God, ervaringen te delen, van hart tot hart te kunnen spreken. We ervaren een natuurlijke veiligheid in het wandelgilde.

We hebben onze ideeën vastgelegd in ons Wandelgilde-schild, zie foto.

Praktisch:

We spreken af op een mooie buitenlocatie ergens in het midden van het land, voorafgaand aan de bijeenkomst van de vereniging van christen coaches.

Contact:

Contactpersoon is Annemieke van Groos
Voor info of aanmelden, kan je een email sturen naar: info@wandelcoach-annemieke.nl

 

Agenda

Vrijdagochtend 28 mei gaan we weer wandelen met het wandelgilde. We hopen deze keer te kunnen wandelen in kleine groepjes of met z’n tweetjes. Mag dat nog niet dan is er een alternatief… alleen op stap, in je eigen omgeving… maar toch samen.

Neem jij weleens de tijd om stil te zijn? Even geen afleiding, tijd voor jezelf, tijd voor God, in de natuur?
Vaak is het eerst wel prettig, even niks, de boel de boel laten.
Als je wat langer stil bent, dan kun je jezelf ook behoorlijk tegenkomen, want van binnen kan het weleens helemaal niet stil zijn. Maar, in het stil zijn kun je ook nieuwe dingen ontdekken!

Ervaar zelf tijdens de wandeling van het Wandelgilde wat het stil zijn, de oefeningen en het in beweging zijn, met je doet. Je kunt je opgeven (graag voor 22 mei) via een app-je naar Henrike Rauw: 06-12179830

Dan hoor je nog even of we bij Putten gaan wandelen of het alternatief in je eigen omgeving.

Historie:

Vrijdag 22 januari 2021- via (beeld) bellen in 4 tallen en 2 tallen ieder in ons eigen wandelgebied elkaar gecoacht mddels een mooie oplossingsgerichte natuuroefening. Olv Elie Doorn. Inspirerend en praktisch.

Donderdag 26 november 2020- aan de hand van waarderende coachvragen hebben we elkaars kwaliteiten ontdekt en zijn we aan de slag gegaan met intervisie n.a.v. een vraag van één van de deelnemers. Olv Annemieke van Groos
De deelnemers hebben het als prettig, opbouwend en inspirerend ervaren. Jammer dat het alweer voorbij is.

Donderdag 23 januari 2020 - weer een nieuw stukje gewandeld over het klompenpad Oldenaller. Het was mistig en op den duur kwam het zonnetje er voorzichtig doorheen, prachtig! Aan de hand van 7 stappen hebben we in stilte gewandeld en was er ruimte om met elkaar te delen onder het thema: Hoe zorg jij dat je in balans blijft? Dit als voorbereiding op de bijeenkomst 's middags die ging over 'begeleiden van mensen met een burn-out'.

vrijdag 22 november 2019 - gewandeld over het Oldenallerpad. Meditatiewandeling die ons hielp om, aan de hand van korte teksten, ons te verbinden met de omgeving, onszelf, God en de ander. Daarna met elkaar van gedachte gewisseld over wat we willen met het gilde om uiteindelijk aan de hand van natuurmaterialen een Gildeschild te hebben gemaakt.

donderdag 21 maart 2019 - een deel van het Oldenallerpad gelopen olv Annemieke

vrijdag 25 januari 2019 - Wandeling door de sneeuw! Het Oldenallerpad bij Putten olv Corine

donderdag 24 mei 2018 - Wandeling in de bossen bij Drie (Ermelo) olv Henrieke

vrijdag 9 februari  2018 - Wandeling in de bossen bij Wolfheze olv Bram

vrijdag 24 november 2017 wandeling vanaf het Boshuis in Drie.

10 augustus 2017 - Deskundigheidsbevordering en wandeling  in Doorn (10 - 12.30 uur) Bespreking van meegebrachte literatuur over wandelcoaching en  gesprek over de verschillende stijlen voor wandelend coachen.

9 maart 2017 - Wandeling vanaf Het Boshuis in Drie (gemeente Ermelo)

26 jan 2017 - Wandeling in de sneeuw vanaf het Boshuis in Drie.

14 nov 2016 - Wandeling op de Posbank

20 mei 2016 - Nationale wandelcoach dag aangehaakt bij een wandelcoach in De Bilt

Ontdek ook onze andere gilden!

Actieve gilden

Gilde wandelcoaching

Ontdek hoe de natuur in coaching gebruikt kan worden

Gilde Leiderschap

Ontdek hoe jij als coach leiders kunt helpen groeien en ontwikkelen