Ontdek het gilde wandelcoaching

 

Het wandelgilde, wat doen we en wat willen we?

We willen elkaar inspireren en bekwamen om effectief te coachen in de natuur. We willen van elkaar leren hoe je het wandelen in coaching kunt gebruiken, hoe metaforen uit de natuur in te zetten, en dan samen daarmee te experimenteren. Belangrijke elementen zijn: persoonlijke ontwikkeling als coach, eventueel gecoacht worden op persoonlijke issues, intervisie, stiltewandeling.
We vinden het belangrijk om vanuit onze gezamenlijke christelijke basis ons verbonden te voelen met elkaar en met God, ervaringen te delen, van hart tot hart te kunnen spreken. We ervaren een natuurlijke veiligheid in het wandelgilde.

We hebben onze ideeën vastgelegd in ons Wandelgilde-schild, zie foto.

Praktisch:

We spreken af op een mooie buitenlocatie ergens in het midden van het land, voorafgaand aan de bijeenkomst van de vereniging van christen coaches.

Contact:

Contactpersoon is Annemieke van Groos
Voor info of aanmelden, kan je een email sturen naar: info@wandelcoach-annemieke.nl

 

Agenda

Hoe mooi is het om elkaar voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst van vrijdag 26 januari 2023 buiten in de natuur te ontmoeten! Voordat we naar Nijkerk bij de VCC gaan kun je met het wandelgilde mee wandelen.

Het is niet alleen maar wandelen. Tijdens het wandelen gebruik ik een thema. Door de natuur er bij te betrekken ontdek  je tijdens het lopen ( en ook bij stilstaan) dat je een laagje dieper gaat. Je rechterhersenhelft wordt geactiveerd zodat je uit je hoofd in je lijf komt.

Benieuwd wat buiten/wandel/natuur -coaching inhoudt? Dit is een mooie manier om het zelf te ervaren.

Leuk als je mee gaat!  Voel je welkom!

We verzamelen om 11.00 bij Waterweg 1 in Putten. Hier is een huisje op het terrein van Philadelphia waar je even een bakje koffie/thee kan drinken.

We vertrekken uiterlijk 11.30. Neem je lunch mee, die kunnen we tijdens de wandeling nuttigen.

Mirjam van der Wal  verzorgt de wandeling

Als je mee wilt, geef je dan op bij Mirjam: 06-12928312.

 

 

Ontdek ook onze andere gilden!

Actieve gilden

Gilde wandelcoaching

Ontdek hoe de natuur in coaching gebruikt kan worden

Gilde Leiderschap

Ontdek hoe jij als coach leiders kunt helpen groeien en ontwikkelen