Ontdek het gilde wandelcoaching

 

Het wandelgilde, wat doen we en wat willen we?

We willen elkaar inspireren en bekwamen om effectief te coachen in de natuur. We willen van elkaar leren hoe je het wandelen in coaching kunt gebruiken, hoe metaforen uit de natuur in te zetten, en dan samen daarmee te experimenteren. Belangrijke elementen zijn: persoonlijke ontwikkeling als coach, eventueel gecoacht worden op persoonlijke issues, intervisie, stiltewandeling.
We vinden het belangrijk om vanuit onze gezamenlijke christelijke basis ons verbonden te voelen met elkaar en met God, ervaringen te delen, van hart tot hart te kunnen spreken. We ervaren een natuurlijke veiligheid in het wandelgilde.

We hebben onze ideeën vastgelegd in ons Wandelgilde-schild, zie foto.

Praktisch:

We spreken af op een mooie buitenlocatie ergens in het midden van het land, voorafgaand aan de bijeenkomst van de vereniging van christen coaches.

Contact:

Contactpersoon is Annemieke van Groos
Voor info of aanmelden, kan je een email sturen naar: info@wandelcoach-annemieke.nl

 

Agenda

12 November 2021, voor we elkaar ontmoeten in Nijkerk bij de VCC kun je met het wandelgilde mee… wandelen, delen, ontdekken!

Deze keer een variatie aan wandelcoach oefeningen die we samen uitproberen tijdens een mooie wandeling bij Putten.

We merken elke keer hoe mooi het is om van elkaar te leren. Wandelen maakt creatief en door het gebruiken van de natuur bij het coachen kom je al snel tot nieuwe inzichten. En het is natuurlijk heel fijn ervaringen met elkaar te delen.

Vind je het leuk eens mee te wandelen? Welkom!
Wil je één van de oefeningen verzorgen? Leuk!

We starten om 11.00 bij de Waterweg 1 (Kasteel Oldenaller) Putten.

Je kunt je opgeven bij Henrike Rauw, middels een appje naar 06 – 12179830

Dan krijg je t.z.t. meer informatie.

Historie:

Vrijdag 28 mei 2021 - stiltewandeling en meditatie met ieder een eigen bijbeltekst. Materiaal van Henrike Rauw, olv Annemieke van Groos

Vrijdag 22 januari 2021- via (beeld) bellen in 4 tallen en 2 tallen ieder in ons eigen wandelgebied elkaar gecoacht mddels een mooie oplossingsgerichte natuuroefening. Olv Elie Doorn. Inspirerend en praktisch.

Donderdag 26 november 2020- aan de hand van waarderende coachvragen hebben we elkaars kwaliteiten ontdekt en zijn we aan de slag gegaan met intervisie n.a.v. een vraag van één van de deelnemers. Olv Annemieke van Groos
De deelnemers hebben het als prettig, opbouwend en inspirerend ervaren. Jammer dat het alweer voorbij is.

Donderdag 23 januari 2020 - weer een nieuw stukje gewandeld over het klompenpad Oldenaller. Het was mistig en op den duur kwam het zonnetje er voorzichtig doorheen, prachtig! Aan de hand van 7 stappen hebben we in stilte gewandeld en was er ruimte om met elkaar te delen onder het thema: Hoe zorg jij dat je in balans blijft? Dit als voorbereiding op de bijeenkomst 's middags die ging over 'begeleiden van mensen met een burn-out'.

vrijdag 22 november 2019 - gewandeld over het Oldenallerpad. Meditatiewandeling die ons hielp om, aan de hand van korte teksten, ons te verbinden met de omgeving, onszelf, God en de ander. Daarna met elkaar van gedachte gewisseld over wat we willen met het gilde om uiteindelijk aan de hand van natuurmaterialen een Gildeschild te hebben gemaakt.

donderdag 21 maart 2019 - een deel van het Oldenallerpad gelopen olv Annemieke

vrijdag 25 januari 2019 - Wandeling door de sneeuw! Het Oldenallerpad bij Putten olv Corine

donderdag 24 mei 2018 - Wandeling in de bossen bij Drie (Ermelo) olv Henrieke

vrijdag 9 februari  2018 - Wandeling in de bossen bij Wolfheze olv Bram

vrijdag 24 november 2017 wandeling vanaf het Boshuis in Drie.

10 augustus 2017 - Deskundigheidsbevordering en wandeling  in Doorn (10 - 12.30 uur) Bespreking van meegebrachte literatuur over wandelcoaching en  gesprek over de verschillende stijlen voor wandelend coachen.

9 maart 2017 - Wandeling vanaf Het Boshuis in Drie (gemeente Ermelo)

26 jan 2017 - Wandeling in de sneeuw vanaf het Boshuis in Drie.

14 nov 2016 - Wandeling op de Posbank

20 mei 2016 - Nationale wandelcoach dag aangehaakt bij een wandelcoach in De Bilt

Ontdek ook onze andere gilden!

Actieve gilden

Gilde wandelcoaching

Ontdek hoe de natuur in coaching gebruikt kan worden

Gilde Leiderschap

Ontdek hoe jij als coach leiders kunt helpen groeien en ontwikkelen