Kom ook naar een VCC bijeenkomst!

Vrijdag 25 januari 2019;
Bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst:
‘Luisterend het Nieuwe Jaar in’ 
met Harry van de Pol.

De middag met Harry van de Pol in mei 2018 was gedenkwaardig en zeer voor vervolg vatbaar. De nadruk in deze Harthorend workshop zal liggen op het luisteren en erkennen.
Het belooft weer een bijzondere middag te worden, waarin we ook elkaar het beste zullen wensen onder het genot van een drankje. Bubbels en luisteren, wat een mooie combinatie!

Harry is trainer, coach en inspirator. Hij geniet ervan als mensen de weg naar binnen gaan. Ontdekken wat er bij hen écht leeft en daarmee tevoorschijn te komen.

In zijn werk ziet hij dat managers veelal goed in staat zijn te luisteren, maar moeite hebben met het verbinden van consequenties aan dat wat ze horen (of intuïtief aanvoelen).
Ze organiseren het werk als het ware om de pijn heen.  Dat is begrijpelijk. Maar ook jammer en vaak helemaal niet nodig. Centraal in zijn werken met mensen staat de overtuiging dat je nooit persoonlijke voldoening bereikt als je alleen zelf aan je trekken wilt komen.
Alles wat Harry doet is er daarom op gericht mensen van binnenuit te bewegen zich betekenisvol in te zetten voor anderen.

Programma vrijdag 25 januari 2019
vanaf 13:30 Inloop
14:00 Welkom en opening
14:20 "Luisterend het nieuwe jaar in" met Harry van de Pol
ca. 17:30 Afsluiting met Netwerkmaaltijd

Waar is het?
Vergader- en Congrescentrum De Schakel,
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
http://www.deschakelnijkerk.nl

Meld je hieronder aan voor deze bijeenkomst