Bezoek onze volgende bijeenkomst op vrijdag 28 mei 2021 (spreker en onderwerp volgen)

Op donderdag 18 maart 2021 hadden we een (hybride) bijeenkomst over:

De Jane© talentenmethodiek door Mariella van der Schaaf en Hans Kieboom.
(voorafgegaan door een korte ledenvergadering)

Het verkrijgen van persoonlijk inzicht staat bij coaching centraal. Wanneer mensen zichzelf (en anderen) beter leren begrijpen, is dat de eerste stap naar verbetering, groei of herstel.
De identiteit is dat wat uniek en eigen is aan iemand en biedt waardevolle inzichten in het (onbewuste) zelfbeeld. Dit geldt overigens ook voor de collectieve identiteit van teams en organisaties!

Mariella van der Schaaf eigenaar van Jane© en Hans Kieboom van Kieboom training verzorgen een workshop over "jouw talent".

Hi, mijn naam is Mariella van der Schaaf en ik ben een christen, gelukkig getrouwd, dankbare moeder van 2 jonge kinderen en de eigenaar van Jane©. Wij certificeren coaches zoals jij in onze Talenten Evaluatie Methodiek, welke inzicht geeft in de unieke persoonlijkheid van een persoon.
Samen met Hans Kieboom van Kieboom Training verzorg ik een workshop over “jouw talent” en ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!

Ik geloof dat mensen uniek zijn gemaakt en een persoonlijke bestemming (purpose) hebben hier op de aarde. Het blijft me verbazen hoe weinig mensen, vandaag de dag, in staat zijn om hun natuurlijke talenten te benoemen, laat staan beseffen welke waarde deze heeft voor anderen en hun omgeving. Ook organisaties, teams en afdelingen laten vaak nog veel potentieel onbenut en laten hiermee (financieel) resultaat liggen.

Een kort verslag van deze bijeenkomst vind je hier