Kom ook naar onze volgende bijeenkomst!

Het verslag van deze bijeenkomst vind je hier.

Donderdag 23 januari 2020 gaat Leona Aarsen met ons aan de slag over het onderwerp
Professioneel begeleiden bij stress & burn-out 

Het zal je niet ontgaan zijn: stress en burn-out zijn hot topics. Je kunt geen krant meer openslaan en geen radioprogramma meer luisteren waar deze onderwerpen niet in naar voren komen. BN-ers pronken met hun burn-out alsof het een medaille is.
En ondertussen bezwijkt werkend Nederland onder de last (in letterlijke en figuurlijke – lees financiële – zin) van burn-out. Tegelijk met de toename van mensen met burn-out neemt ook het aantal coaches toe die zich wil richten op het begeleiden van mensen met burn-out.
Maar hoe doe je dat op een professionele manier, met duurzaam herstel tot gevolg?

De missie van Leona Aarsen is om meer schittering te brengen in organisaties en mensen, juist na een burn-out. In 2010 is ze begonnen als coach vanuit haar bedrijf anderZverder.
In de jaren daarna heeft ze zich verder gespecialiseerd tot counselor en psychosociaal therapeut. In haar werk integreert ze verschillende benaderingen, om steeds maatwerk te kunnen bieden aan haar cliënten.

Leona heeft ook een passie voor schrijven en heeft veel artikelen geschreven, onder andere voor (het inmiddels opgeheven) Counselling Magazine, Tijdschrift voor Coaching en online voor o.a. Stressed Out.
Hiervoor heeft ze vooraanstaande professionals geïnterviewd, zoals onder andere prof. Jim van Os, Sue Johnson (grondlegger van EFT), Pat Ogden (grondlegger sensorimotor psychotherapy) en Kim Phuc Phan Thi (het napalmmeisje).

De liefde voor mensen met burn-out bleef de rode draad in het werk van Leona, dat is nog steeds haar specialisme. Gaandeweg heeft ze ontdekt dat voor duurzaam herstel meer nodig is dat het volgen van de eerstelijns richtlijn bij stress en burn-out en dat het aanreiken van (cognitieve) vaardigheden niet voldoende is voor blijvende resultaten.
Maar wat dan wel? Leona wil haar inzichten, aanpak en tools graag met jullie delen.

Deze workshop helpt om je te reflecteren op jouw aanpak als coach bij stress en burn-out en je repertoire hierbij te verdiepen. Als je je eigen casuïstiek en vragen inbrengt, zul je het meeste uit de workshop halen.

Het programma is als volgt:
vanaf 13:30 Inloop
14:00 Welkom, opening en nieuwjaarswensen
14:25  Leona Aarsen; Professioneel begeleiden bij stress & burn-out
ca. 17:45 Ontmoeting bij de afsluitende maaltijd (als je je daarvoor bij inschrijving hebt aangemeld).

Waar is het?
De Schakel, vergader- & congrescentrum,
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
www.deschakelnijkerk.nl