Neem deel aan onze online bijeenkomst


Geloven in de coach business: Hoe blijf je afgestemd op God tijdens je coaching?

Jouw voorbereiding op (coachings)gesprekken hangt natuurlijk af van je opleiding, ervaring, karakter en visie. Maar hoe ben jij als Christencoach anders dan een ‘seculiere’ coach?

Tijdens je coachgesprekken komt een diversiteit aan thema’s voorbij. ‘God en geloof’ kan natuurlijk één van de thema’s zijn. Maar heeft God echt een plek in onze gesprekken? En hoe kan dat er dan uitzien?
Daar gaat Wim Kater deze middag samen met ons mee aan de slag.

Wim deelt uit zijn eigen ontdekkingstocht die leven heet. Maar hij wil je vooral stimuleren en uitdagen om te ontdekken hoe concreet God in jouw coaching betrokken kan en wil zijn.

Tijdens deze online workshop is het de bedoeling dat we ook in sub-groepjes uiteen gaan om samen te oefenen met wat Wim ons aanreikt.

Wim Kater (45) is getrouwd met Evelien en vader van drie prachtige kinderen. Hij startte zijn eerste onderneming toen hij 12 was. Op zijn 18e kwam hij tot geloof in Jezus Christus. Na zijn agrarische en theologische studies besloot hij zijn onderneming te verkopen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. De volgende 12 jaar vervulde hij diverse commerciële functies. In 2015 is hij begonnen als directeur van CBMC Nederland, nadat God hem op een bijzondere manier hiertoe riep.

CBMC is een landelijk netwerk van ongeveer 1200 ondernemers en andere businessleiders, waarin Jezus de centrale Persoon is.
Het is het diepe verlangen en ook geloof, dat God in en door business transformatie en impact kan brengen wat CBMC kleurt.

 

Datum: donderdag 14 mei 2020
Tijd: van 14.00 uur tot uiterlijk 16:00 uur
Hoe: via het programma ZOOM.
Instructies ontvang je als je ingeschreven hebt een paar dagen voor 14 mei.