Skip to content

Kom ook naar onze volgende bijeenkomst!

Vrijdag 22 november 2019 (dus NIET 21 zoals in de nieuwsbrief staat!!);
Ontdek jouw Communicatiekracht met 7LIFE door Maroesja Brouwer

Er bestaat al een flink aantal assessments. En misschien nog wel méér communicatietrainingen. En toch is 7LIFE niet zomaar een nieuw initiatief. Het is een uniek ontwikkeltool, waarmee je naar je Communicatiestijlen kijkt, je Leervoorkeur in kaart brengt en inzicht krijgt in Veranderkracht.
Hoe dat werkt voor jou als coach? Dat ga je in deze workshop ontdekken. Een workshop die jou ook aan het werk zet, natuurlijk. Door middel van een hoop inspiratie en een aantal opdrachten, maar ook door een kijkje in onze business-keuken.

Bij 7LIFE houden ze van praktisch, dus ook in deze workshop zorgt Maroesja van der Pols dat je meteen aan de slag kan met nieuwe inzichten. Over jezelf, over je klanten en - niet onbelangrijk - over je markt. Als oprichter van 7LIFE kan Maroesja je bovendien alles vertellen over onderwerpen als validatie, research en de sterke basis die 7LIFE heeft in de bijbel.

Maroesja is bovendien initiatiefnemer van Be Excellent, een jaarlijks event voor vrouwen dat samen met AFAS Software wordt georganiseerd. Een hele gave manier om de 7LIFE topics te delen met onze klanten en partners. Denk aan de Geldtypes, die samen met How2spendit zijn ontwikkeld, en nu al in allerlei organisaties worden gebruikt. Of de dienstverlening voor Kinderen en Onderwijs, de Identity Builders. En steeds wordt daar het “coaching in 1 day”-concept voor gebruikt.

Benieuwd? Kom dan vooral aanschuiven voor deze workshop.
Maroesja ziet ernaar uit om haar ervaringen, kennis en business-inzichten met jullie te delen!

Het programma is als volgt:
vanaf 13:30 Inloop
14:00 Welkom en opening
14:10  Ledenvergadering en bestuursverkiezing
14:45  Maroesja Brouwer; Ontdek jouw Communicatiekracht met 7LIFE
ca. 17:45 Ontmoeting bij de afsluitende maaltijd (als je je daarvoor bij inschrijving hebt aangemeld).

Waar is het?
De Schakel, vergader- & congrescentrum,
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
www.deschakelnijkerk.nl

Scroll To Top