Kom ook naar een VCC bijeenkomst!

Vrijdag 21 september 2018;
Verbinding – Communicatie – Commercie.

Het thema van de komende bijeenkomst op 21 september 2018 is:

Verbinding, Communicatie en Commercie’.

We hebben een externe spreker gevonden die jullie meeneemt in zijn wereld van commercie, sales en zaken doen. Volgens hem zijn er duidelijke parallellen te trekken tussen een coach en een salespersoon. Uiteraard zijn er ook verschillen te benoemen die beide beroepen kenmerken en uniek maken.

We gaan samen nadenken over vragen als: Hoe maak je verbinding met je klant, of cliënt?
Hoe zorg je dat hij of zij bij jou koopt, of coaching sessies gaat doen?
Hoe werkt dat nou eigenlijk als je acquisitie moet doen en het eigenlijk maar doodeng vindt? Waarom reageert er niemand op mijn perfecte en zeer uitgebreide email?
Waarom belt dat bedrijf mij niet terug en doen ze wel zaken met die ander?
En alweer die voicemail… ik hang maar snel weer op.

Het wordt een leuke en zeer praktische workshop. We hopen dat je naar huis gaat met een beetje meer commercieel gevoel en durf.

Gerard Geersing

Gerard werkt op dit moment als VP Program Director bij Research Board, een onderdeel van Gartner. Gartner levert bedrijven relevante informatie zodat ze elke dag de juiste beslissingen kunnen nemen over zeer strategische IT zaken. Research Board richt zich op de bedrijven met een omzet groter dan 10 miljard. Binnen Research Board zorgt Gerard voor de bestaande klanten binnen de Benelux en Scandinavië, en is daarnaast Europees verantwoordelijk voor het vergroten van de community, met andere woorden, het binnenhalen van nieuwe bedrijven.

Hiervoor heeft Gerard binnen Gartner gewerkt als Global Client Director, verantwoordelijk voor Shell en heeft hij een sales team geleid. Zijn carrière is lang geleden begonnen bij Xerox, als verkoper van kopieermachines en printers aan de banken in Nederland. Verder staan meerdere internationale bedrijven op zijn CV, waar hij diverse commerciële functies heeft gehad.

Ook wanneer jij je omzet niet naar 10 miljard wilt laten groeien, valt er veel op te steken tijdens deze inspirerende workshop. Schrijf je dus hieronder meteen in.

Programma vrijdag 21 september 2018
vanaf 12:00 Inloop
12:30 Netwerkmaaltijd met aansluitend om
13:30 Koffie en thee
14:00 Welkom en opening
14:15 Verbinding – Communicatie – Commercie met Gerard Geersing
ca. 17:30 Afsluiting

Waar is het?
Vergader- en Congrescentrum De Schakel,
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
http://www.deschakelnijkerk.nl

Meld je hieronder aan voor deze bijeenkomst

(aanmelding voor deze bijeenkomst is gesloten. Onze volgende bijeenkomst staat gepland op 22 november 2018)