Kom ook naar een VCC bijeenkomst!

Donderdag 21 maart 2019;
‘De spiegel van de coach’ met Irene Hanemaaijer.
Voorafgegaan door jaarlijkse ledenvergadering.

De spiegel van de coach
Verbinding maken en houden is het ambacht van de coach.
Hoe ben jij als coach veilig en uitdagend tegelijk?
In deze workshop kijk je in de spiegel. Een frisse kijk geeft nieuwe energie, perspectief, inzicht en bevestiging. Onderzoek de plek die jij inneemt in het leven en hoe deze verbonden is met de plek die God je gaf in je basis(familie)systeem. Hoe ben jij geworteld en wie of wat dien je daarmee?

De boom die jij bent, heeft wortels die ver reiken.
Ook zullen we in deze workshop spiegels zijn voor elkaar in het delen welk effect de ander heeft op jou. Het is spannend om deze verbinding te zoeken, we oefenen en leren samen om kwetsbaar te zijn. Je zal merken hoe jouw plek, je wortels en je professionaliteit van invloed zijn op elkaar.

Irene Hanemaaijer is opleidingskundige, coach en trainer.
Ze is gespecialiseerd in het systemisch coachen en begeleiden bij verandering, en maakt gebruik van familie opstellingen en levenslijnen.
Ze is sinds 2000 mede-eigenaar van het christelijk bureau voor training en coaching CHDM dat zich richt op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zie ook www.CHDM.nl.

Informatie over de Ledenvergadering:
Tijdens de Ledenvergadering zullen we afscheid nemen van Aafke Pinedo als secretaris en Sietze Ketelaar als voorzitter. Niet-leden zijn welkom tijdens de vergadering, ze hebben uiteraard geen stemrecht.
De informatie voor de Ledenvergadering zal tenminste 2 weken voorafgaande aan de vergadering beschikbaar zijn in het Ledengedeelte van de website. Daarover volgt nog een mailing aan de leden. Lees dus vooraf de verslagen, plannen en financiële verantwoording en stel je vragen.

Programma donderdag 21 maart 2019
vanaf 13:30 Inloop
14:00 Welkom en opening
14:10 Ledenvergadering
14:30 "De spiegel van de coach" met Irene Hanemaaijer
ca. 17:30 Afsluiting met Netwerkmaaltijd

Waar is het?
Vergader- en Congrescentrum De Schakel,
Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
http://www.deschakelnijkerk.nl