Ook lid worden van de Vereniging van Christen Coaches?

Fijn dat je geïnteresseerd bent in de Vereniging van Christen Coaches! Hieronder leggen we de verschillende zaken rondom het lidmaatschap voor je uit.

 Als je lid wordt

Op het moment dat je je aansluit bij de Vereniging van Christen Coaches (VCC) geef je daarmee aan dat je een serieus deel van je tijd besteed of wilt gaan besteden aan het coachen van mensen. Je beoefent het coachvak op een professionele manier en hebt een positief christelijke levensovertuiging. Je ontmoet graag collega's uit de verschillende denominaties en bent benieuwd hoe dat christen zijn bij hen gestalte krijgt in hun coachpraktijk.
Daarnaast ben je bereid om (op termijn) actief je talenten in te zetten en een bijdrage te leveren aan het groeien en bloeien van de vereniging.

Het lidmaatschap

Je lidmaatschap gaat onmiddellijk in op het moment dat je je aanmeldt. Je kunt je lidmaatschap beëindigen per einde van een halfjaarlijkse contributieperiode. Dat wil in de praktijk zeggen per 30 juni of 31 december. Zonder afmelding wordt je lidmaatschap steeds stilzwijgend verlengd.

Registratie

Als je lid wordt krijg je een eigen profielpagina op de website. Hierop kun je zelf je foto plaatsen, een korte beschrijving van de kenmerken van jouw coaching en een link naar je website. Deze gegevens worden gebruikt voor het vullen van de 'zoek een coach' functie op de website. Met je unieke inlogcode kun je zelf altijd je eigen gegevens up to date houden.

De contributie

De ledenvergadering heeft de contributie vastgesteld op 160 euro per jaar. De vereniging kent geen btw. De contributie wordt gefactureerd in twee termijnen, in april en in oktober. De facturen ontvang je per email. Afhankelijk van het moment van aanmelden zal de eerste factuur een deel van een half jaar beslaan.

Automatische incasso

Je doet de penningmeester er een groot plezier mee als je hem de contributie laat innen via automatische incasso. Bij je online registratie als lid geef je hem daar toestemming voor. Heb je zwaarwegende bezwaren tegen deze manier van incasseren maar wil je wel graag lid worden, neem dan even contact op via financien@christencoaches.nl

Nog geen lid worden, maar wel geïnteresseerd?

Wil je eerst zelf voelen, ervaren of beleven of de Vereniging bij jou past? Bezoek dan een keer vrijblijvend een van onze bijeenkomsten. Als je serieus interesse hebt om lid te worden dan kun je EENMALIG GRATIS kennismaken en het hele programma meedoen. Je kunt dan als je dat wilt aan het einde van de bijeenkomst ook gezellig mee eten en leden persoonlijk ontmoeten.

Ook kun je je als gast aanmelden omdat je interesse hebt in een specifiek onderwerp, maar (nog) geen interesse hebt in het lidmaatschap. De kosten hiervoor zijn € 60,-.

"Ik zie altijd uit naar de bijeenkomsten van de VCC, ze bemoedigen mij en bouwen mij op. De ontmoetingen en trainingen zijn een toppunt voor doorontwikkeling en contacten."
www.curios.coach
Klaas Boer

Klaas Boer, lid van de Vereniging van Christen Coaches