Ontmoet ons bestuur

Maak kennis met onze enthousiaste bestuursleden. Lees hoe ze zichzelf karakteriseren, wat de VCC voor hen betekent, wat hun motto is en hoe het geloof in hun leven vorm krijgt.

Heina Zeeman-Teeuwissen

Voorzitter

IMG_0416.jpg

WELPART CCM; Consultancy, Coaching en Mediation
www.welpart.nl
06 55 39 53 41

Karakterisering

Visionair, gedreven, hou van uitdagingen, open, nieuwsgierig, eerlijk, rechtvaardig, volhardend, bouwer, verbinder, leider, team-player, coach, bemiddelaar, belangenbehartiger, soms een beetje dominant, leergierig, analytisch, gunnend, opgewekt, stressbestendig. Zelfreflectie. Gezond portie humor.

Betekenis geloof

Ik geloof in de Drie-eenheid ‘Here God, Jezus Christus en de Heilige Geest’. Het Fundament in mijn leven in alle dingen die ik doe en die ik mee maak.

Ik ben actief lid van de Protestantse Kerk in Nederland.

Mijn motto

Een verstandig mens verwerft kennis, een wijze is gespitst op inzicht! (Spreuken 18:15)

Betekenis VCC

De VCC is voor mij een platform om andere christenen te ontmoeten, die zich net als ik (voortdurend) willen bekwamen op - haar of zijn - vakgebied als coach, denkend en handelend vanuit het Christelijke gedachtengoed, waarin de Liefdevolle coachende houding van Jezus centraal staat als voorbeeld in het coachen en begeleiden van mensen met een hulpvraag.
Als lid van de vereniging neem ik afstand van alles wat in strijd is met het Christelijke gedachtengoed.

Ik wil graag een bestuurlijke bijdrage leveren om de vereniging verder te doen groeien als inspirerend platform waar christencoaches zich veilig en vertrouwd voelen om ervaringen te delen, van elkaar te leren en nieuwe kennis te vergaren. Maar ook om de vereniging zichtbaar te maken voor potentiële klanten voor haar leden.

Als bestuurder van de VCC  staan voor mij altijd de volgende vragen centraal:

Wat is goed voor onze coaches én voor onze vereniging én voor onze coachee én wat verwacht Jezus van mij als bestuurder dat ik doe?

Daniëlle Stemmer

Algemeen bestuurslid

Stemmer-gezicht

Coachingstation Driebergen
Master Coach & Master Counselor
www.coachingstation.nl
06-25 02 52 71

Karakterisering

Spontaan, strategisch, onderzoekend, confronterend, avontuurlijk en natuurlijk.

Betekenis geloof

Ik leef vanuit een open christelijke levensovertuiging en geniet ervan om mijn geloof praktisch te leven. God heeft mij talenten gegeven en ik hoop dat ik ze goed gebruik.

Mijn motto

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Betekenis VCC

De VCC is uniek, het is de enige vereniging waarbij het geloof en het coachen echt verbonden wordt. Ik voel me thuis bij de VCC omdat de diversiteit van de leden in leeftijd, achtergrond, woonplaats, opleiding en overtuiging mijn kennis vergroot en inspireert. Er zijn meer dan 100 leden/hulpbronnen die ik kan raadplegen. Samen zijn we krachtig. Daarnaast zijn de bijeenkomsten ook nog erg gezellig.

Ton Veldhuizen

Penningmeester

Ton Veldhuizen, lid van de Vereniging van Christencoaches

ilomarjo coaching en advies – Barneveld
www.ilomarjo.nl
06-22 95 52 27

Karakterisering

Oprecht nieuwsgierig, empathisch, analytisch, confronterend, respectvol.

Betekenis geloof

Geloof is de basis onder mijn leven waarin ik Jezus met vallen en opstaan wil volgen.

Mijn motto

Coaching is een ontmoeting die leidt tot beweging en groei.

Betekenis VCC

De bijeenkomsten en de ontmoetingen inspireren me. De website helpt me. 
Ik zet me in als penningmeester omdat ik vind dat lidmaatschap nooit vrijblijvend is, vereniging ben je samen.

Coaching helpt je op weg in de ontwikkeling van mens en organisatie, dit leidt tot blijvende groei. De vraag naar de juiste koers staat centraal, die kun je samen ontdekken.

Jacques Rommelaar

Secretaris

IMG_2546-3.jpg

Project Coaching.Nu
Gecertificeerd Jobcoach
www.projectcoaching.nu
jrommelaar@projectcoaching.nu
06-36 40 64 05

Karakterisering

Transparant, open, direct, empathisch, doelgericht, respectvol.

Betekenis geloof

Geloven is voor mij een vast vertrouwen waarop ik kan terugvallen in moeite en in dankbaarheid. Het is de basis van mijn leven waaruit ik hoop en leef en dat gaat met vallen en opstaan gepaard. Vanuit mijn christenzijn acteer ik. Op de plek waar Hij mij brengt en in contact brengt met de ander.

Mijn motto

Coaching brengt je tot inzichten waardoor je verder komt met je eigen proces waardoor ontwikkeling verder gaat en je in je kracht komt te staan.

Betekenis VCC

De bijeenkomsten van de VCC kijk ik altijd naar uit. Het stimuleert mij kritisch te kijken naar mijn professionele houding, het houdt mij scherp in mijn bedrijfsvoering. Door de verschillende sprekers die vaardig zijn op diverse terreinen kan ik in een veilige setting mij zelf verder ontwikkelen.  Zo samen bezig zijn met collega coaches vanuit een christelijke basis schept  een bijzonder netwerk waar we elkaar tot een hand en een voet zijn.

Bas Gravendeel

Algemeen bestuurslid

GravendeelB

Karakterisering

Nieuwsgierig, luisterend, ruimte makend, analytisch, technisch.

Betekenis geloof

Op mijn 15e ben ik tot geloof gekomen. Dat heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Geloof is de basis van al mijn handelen: van coach tot engineer en van uitvoerder tot uitvinder. Iedereen is Gods beelddrager. Zo moet iedereen benaderd worden: als een uniek mens die ook tot zijn/haar recht mag komen, zoals hij/zij door de Maker bedoeld is.

Mijn motto

Inspiratie voor bèta’s die verder willen dan techniek.
Inspiratie voor iedereen die gestructureerd verder wil.

Betekenis VCC

Op de bijeenkomsten leer ik, ervaar ik, doe ik inspiratie op. Soms in een heel andere richting dan het thema. VCC bijeenkomsten betekenen voor mij ook ontmoeten en ont-moeten. In een ruime setting de anderen zien.
De verscheidenheid aan talenten vind ik mooi om te zien en te ervaren.